temp. dochodzi do ~90 stopni stąd spadki fps?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
No pasa im trzeba, a nie udawać transa czy czuć zagubienie w swojej tożsamości. Pasem łoić!!!!!!!!!! -
Przez trepek · Opublikowano
Gwarancja do bramy. -
Przez trepek · Opublikowano
Rok temu byłem w salonie sprawdzić i podotykać Q5 i nie powaliło mnie. W dopasionej SantaFetce lepszy luksus czuć (skóra Nappa i pół samochodu wyłożone alcantarą). -
Przez Dimazz · Opublikowano
Tylko u Polsce w latach 90tych budowali duże wielopokoleniowe domy. Kiedyś też uważałem że każdy w pewnym wieku powinien iść na swoje ale jak ktoś ma dom i jednego rodzica i pracę w okolicy to może warto rozważyć dom rodzinny bo później ten dom pójdzie na sprzedaż lub zburzenie a rodzic najczęściej mama musi się sama męczyć. Chociaż jakby się zastanowić to stary dom z kiepskich materiałów to taka skarbonka. Może lepiej postawić nowe, dobrze ocieplone 100m2. Czasy się zmieniły i te wykresy o gniazdownikach były dobre 20 lat temu. A z drugiej strony współczuję obecnym młodym najczęściej jedynakom. Rodzice zrobili dziecko po 30-tce. Dla młodego jedynaka mogą być dużym balastem. Mi chodziło o dom. Mieszkanie rozumiem że ciężko się pomieścić. I w mieszkaniu nie trzeba tyle robić co wokół domu. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@Tomasz Niechaj ciekawy test i wnioski, potwierdzajacy, ale tez fajnie dokumentujacy pewne kwestie https://ithardware.pl/testyirecenzje/auto_elektryczne_zima_zasieg_energia-48713.html troche mi brakuje do pelni szczecia odczytow z OBD i np.CarScannera, co dokladnie grzeje/przeplywa/pobiera, ale to juz apteka i dla ogolnych wnioskow na pewno nie bedzie to mialo znacznie. btw. spadek SOC baterii w nocy/podczas parkowania, moze wynikac z samej chemii, algorytmow BMS, ale tez z samego poboru enrgii przez inne odbiorniki. np. doladowanie baterii 12V, gdy spada jej SOC w niskich temp.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi