Potrzebny elektronik do naprawy mini Pc
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Tylko że jak odpalił najpierw firestrike testowo to ta 5090'tka przy zaledwie 280-300w miała już 57c więc stawiam że jednak coś z montażem poszło nie tak za pierwszym razem albo specjalnie chciał postawić metal w jak najlepszym świetle oczywiście większość tego filmu pewnie nie oglądała tylko naspamowała o krzywej mordzie z miniaturki Swoją drogą to czemu soft nie pokazuje wyższego poboru po wlutowaniu drugiego gniazda i trzeba posiłkować się watomierzem? -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
To i tak jest koncept na razie, sprawdzałem jak to będzie wyglądało z tymi innymi rurkami, ewentualnie wyrzucę poza budę (wszystko i tak w aquasuite jest) i zmienię układ rurek na krótszy. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Kiedys tam mowil ze testowal 5 roznych i ma ten najlepszy. Wiec raczej to taki top. Ciekły metal jednak sporo daje, poprawnie nałożony. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ale Leven z tego co kojarzę chciał aktywować tego z winclub'a kluczem od wersji pro, więc jak pobierze ten to niczego to nie zmieni mi chodziło o to aby olał swój klucz w takim wypadku i aktywował wersję ltsc aktywatorem (skryptem MAS) -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Wszystkiego się można nauczyć, jak ja zaczynałem zabawę z komputerem od pentium 3 500mhz to instalacja windowsa była dla mnie czarną magią, kilka lat póżniej rozkładałem wszystko na części pierwsze i składałem z powrotem, jak się chce to można się nauczyć bez problemu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi