skypan 2 070 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Z opisu na Steam WARDOGS to FPS z wojną totalną, łączący taktyczną strzelaninę i walkę przy pomocy różnych rodzajów broni z mechanikami budowania i niszczenia w ogromnej wojskowej piaskownicy dla maksymalnie 100 graczy. Tryb gry – inspirowany „Królem wzgórza” – to starcie trzech drużyn o panowanie nad losową „strefą kontroli” o wymiarach 2x2 km na mapie o powierzchni 256 km². Drużyna z największą liczbą graczy w strefie kontroli zdobywa punkty. Wygrywa ta, która jako pierwsza uzbiera 100 punktów. Zmienna lokalizacja strefy i indywidualne taktyki graczy sprawiają, że żaden mecz nie jest taki sam. https://store.steampowered.com/app/1867240/WARDOGS/ Dla mnie im więcej takich tytułów tym lepiej. Tylko znowu ten cholerny wczesny dostęp co jak zawsze budzi obawy co z tego będzie w przyszłości. Mam nadzieję, że pójdą w bardziej luźniejszą rozgrywkę a nie tryb dla harcorocwych spoceńców. Edytowane 5 Lutego przez skypan
Dominix 618 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Wygląda interesująco ale teraz zobaczyłem że to robi bulkhead a oni zrobili battalion 1944 który dobrze się zaczął ale źle skończył. Oby to nie było podobie, mimo że to już nie tak nowe i niedoświadczone studio.
skypan 2 070 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Odbyły się zamknięte testy dla szczęśliwców. Trwało to raptem 4h. Jest dobrze.
caleb59 2 337 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Nie jest dobrze bo gra ma tylko jeden tryb.
skypan 2 070 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Mi bardziej chodzi o odczucia z rozgrywki. Nie jest to jakiś symulator pola walki ale coś jakby Arma Reforger z domieszką Battlefielda. Nawet sporo ma z WW3. Gra startuje w EA więc mam nadzieję, że z czasem pojawi się więcej trybów.
oldfashioned 867 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Pytanie po co wiecej trybow, jezeli cala pomysl na gre to wlasnie ten jeden konkretny. Tworzenie trybow na sile po to zeby miec ich 10 a grac 1-2 zabilo juz niejedna produkcje.
skypan 2 070 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Przynajmniej poligon jest sensowny. Dają całą mapę do testowania całego dostępnego sprzętu. Podnoszenie wroga też bywa zabawne No i swoich poległych można ze sprzętu ograbić a później reanimować. Reakcja po podniesieniu bezcenna
galakty 5 169 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca To wygląda jak KOTH do Army Reforger, wieże podobne, Littlebirdy...
skypan 2 070 Opublikowano 13 Lipca Autor Opublikowano 13 Lipca No bo tam pracuje gościu co robił przy Armie i robił ten tryb
galakty 5 169 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca A to ma sens, bo wygląda niemal identycznie jak KOTH. Zobaczymy, może będzie fajne, a może jak każdy inny FPS zapomnimy po tygodniu o tym.
galakty 5 169 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Oby im to wyszło, KOTH z Reforger mam już dość, brakuje takiej szybkiej ale w miarę milsim strzelanki.
skypan 2 070 Opublikowano 17 Lipca Autor Opublikowano 17 Lipca Ta opaska jest w pytę Powinni zrobić jakąś specjalną edycję i dawać ją w pakiecie.
caleb59 2 337 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Co z tego jak tutaj jest tylko jeden tryb gry king of the hill. Wątpię by przykuli uwagę graczy Battlefielda na dłuższą metę jeśli nie planują dodać podbojów czy przełamania.
galakty 5 169 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca I bardzo dobrze, KOTH jest świetny i ma swoją niszę, dla mnie najlepszy tryb w Armie 3 i Reforger. Podboje są nudne i niech zostaną w BF6.
skypan 2 070 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca @caleb59 Z ich przekazu wynika, że mają gdzieś by zadowolić wszystkich. Może to się kłócić z chęcią zarobku większej kasy ale właśnie mam nadzieję, że będą w swojej narracji konsekwentni. To, że na premierę ma być jeden tryb i jedna mapa mi to nie przeszkadza bo słowem klucz jest tu wczesny dostęp. Liczę, że po wydaniu gry dadzą jakąś roadmapę i wtedy powiedzmy, że wszystko się wyjaśni. Nie chce mi się wierzyć, że ograniczą się do jednej mapy (trybu) ale od czegoś muszą zacząć. Pośrednio mam dostęp do zamkniętych testów i muszę przyznać, że ta gra pod kątem optymalizacji działa dobrze. Oczywiście też trzeba pamiętać, że te testy są prowadzone na ograniczonej liczbie graczy i po wyjściu mogą i pewnie pojawią się pewne problemy. Po premierze najbardziej obawiam się jakiś zasięgowych znafcuw z twitcha, którzy będą płakać, że nie ma wślizgu jak w COD czy tam BF itp. No ale tu wracamy do początku mojej wypowiedzi i zapewnieniom wydawców, że ta gra nie jest dla plebsu. No i niech tak będzie i pozostanie.
caleb59 2 337 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Śmierdzi gównem takim samym jak Tarkov. Dalej się nie nauczyliście by nie pakować swoich mil-simowych dup w early access? Jedna mapa i jeden tryb... Edytowane 18 Lipca przez caleb59
skypan 2 070 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca Jeżeli chodzi o FPS-y to w sumie bardziej wydymali mnie na WW3 Nawet bardzo. No ale w tym jest problem, że nie ma dla mnie fajnego militarnego FPS-a a tu mi dają kolejną nadzieję na coś innego niż BF. 2
skypan 2 070 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Leci strumyk FIRST WARDOGS LIVESTREAM! - klik
Vulc 2 753 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Kurdę, oglądam od 10 minut i fajnie to wygląda. Wiadomo, nie ten budżet co w BF, ale nie ma tego całego pierdolnika, tempo jest znacznie spokojniejsze, gra wydaje się dużo bardziej taktyczna.
skypan 2 070 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Trailer mocno średni. Edytowane 23 Lipca przez skypan
Rekomendowane odpowiedzi