Upgrade procka AM5
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
No można, ale jako power user sam powinieneś takie rzeczy wiedzieć a nie się czepiać tego. To właśnie nie power userzy robią raban z takich powodów zamiast samemu ogarnąć własną wiedze. Niedługo to będą żądać testów na ich płytach głównych albo z ich kościami pamięci, no bo przecież on ma inne wiec on chce wiedzieć jak u niego to będzie działać. To mniej więcej ta sama analogia. Mówiąc krotko power user powinien umieć odczytać poprawnie testy i je krosować jeśli są poprawnie zrobione. A zwykły user zamknac japę jak nie ma zielonego pojęcia o czym pisze. -
Przez AudRob · Opublikowano
I to były najlepsze silniki miałem 110km i to była perełka . -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja mam do swojej gierki (multi fps) ustawienia tak dobrane żeby zablokowany fps na 177 nie dropnął nawet o jedną klatkę w dół czyli mam cały czas stały a mimo to jak wyłączę technologię odświeżania ze zmienną częstotliwością klatek to płynność jest gorsza mimo że panuje trend że do multi lepiej mieć wszystkie synchronizacje wyłączone bo wprowadzają laga to mi gra się lepiej z freesync przy stałych 177fps niż bez przy stałych 177 po prostu jest płynniej nie wiem jak to wytłumaczyć -
Przez Mike1980 · Opublikowano
Witam, Potrzebuję złożony zestaw do 10 000 z systemem. Sam kadłubek na fakturę, odbiór w Gdańsku. najlepiej 32GB RAM, 2TB dysk i 5070Ti karta. Coś na lata z dobrym rabatem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi