killer modding
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
To na lajtowych ustawieniach, bo coś sprawdzam. Procek stock. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Akurat ich chłodzenie 4070S wygląda przyzwoicie: Przy 4060 trochę przydziadowali. Mimo wszystko doszukiwałbym się jakiegoś błędu po stronie użytkownika ew. tak jak koledzy pisali - kartę dobrze wygrzać. -
Przez Frog67 · Opublikowano
@MJRegulBroń na czerwono po 5 minutach.... bzdura.. Gram na domyślnym stalker i broń się psuje dość wolno, kolega na weteranie i tempo chyba jest takie samo, czyli w ciągu 3h normalnej rozgrywki zejdzie z broni coś koło 20-25% jeśli idzie o stan. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Nie. Natomiast nie widzę sensu aby płacić 11000 za naprawę shotguna a następnie jego sprzedaż za grosze. Ewentualnie jak go używasz to niebawem znowu się zepsuje i kolejne grube tysiące wydawać. Tak samo nie widzę sensu walić w te mutanty tone amunicji i kompletnie nic z tego nie mieć. Również mało sensowne jest dla mnie przebiegnięcie sprintem paru sekund i stamina na zero. Mody, które podałem sprawiły, że dla mnie rozgrywka stała się bardziej motywująca ale komuś innemu może to nie leżeć. Wiec niech każdy gra jak chce. Najchętniej przytuliłbym moda, który pozwala więcej broni używać w tym samym czasie. Tylko nie piszcie, że to zabija imersje gdzie niby możemy tylko używać dwie ale nasz bohater nie ma już problemu w plecaku nieść 10 innych karabinów. XD
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi