adriankiller Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ed ED 06.06 Mayhems sie odezwal Cytat Hi Adrian I have been told that Pastel orange is to be removed from General sale for upto 4 months, they have decided that the latest batch is still not good enough for resale. I know this will disappoint you, but i can still send you the:- 1 x Blitz Kit 1x 3m 10x 16mm Clear Tubing and a coolant of your choice. Regards Ian no trudno nie bedzie pastela od nich niech daja to ciekawe co odpisze nie zebym byl zachlanny ale kuzwa tyle czekam na to to chyba cos mi sie nalezy za straty moralne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) CD Mayhemsa Cytat Hi Adrian Is this OK for you. 1 x 5ltr Ultra-Pure-H20 2 x 1ltr X1-Clear 2 x 1ltr Pastel White 1 x Mayhems-Blitz-Cleaning-System/ 1 x 3m 16/10mm Clear Flexible Tubing Regards Ian Mayhems User Support dodatkow nie chca dac (nie wiem czemu) niech daje to i bedzie git Edytowane 6 Czerwca 2016 przez adriankiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) paczka od myhemsa juz jedzie a to taki bonus wczoraj wyrwalem za 6€ nawiew daje rade ale za lekki jest na prace na najszybszych obr i troche wibruje ale juz to ogarnalem Edytowane 8 Czerwca 2016 przez adriankiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 ED : dotarly dzisiaj graty od mayhemsa (wszystko jest to co obiecali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 ed dzisiaj zakupilem dodatkowe chlodzenie do kompa na te gorace dni https://www.krefel.be/fr/petit_%C3%A9lectro/chauffage-ventilateur-air_pur/ventilateur/vu4110fo/PKEY_A2_B051_C065_13000042 CDN soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 ed 15;06 'gtx 1080'... Prawie https://www.leroidumeubles.be/site/produit/rng3/https://www.leroidumeubles.be/site/produit/rng34/https://www.leroidumeubles.be/site/produit/bur16/ 2x dywanhttps://www.leroidumeubles.be/site/produit/tps2/ kolo 14h maja jutro graty dostarczyc jeszcze mnie czekaja male wydatki u eldera z 225€ HF cos okolo 200€ i nie zwiazane z czesciami do kompa plpmp 250€ tak wiec gtx 1080 blok i corsair 900D z palcem...poszedl sie ten teges...ale przyjdzie i czas na to wazne ze ogarnianie pokoju prawie bedzie skonczone jescze takie cos sobie upatrzylem https://www.leroidumeubles.be/site/produit/rng25/ zeby maxy nie staly na wierzchu ale to dopiero jak przyjda graty co dzisiaj zamowilem i bede wiedzial ile zostanie mi miejsca wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bangibang Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Pokaż jeszcze co ulepiłeś w toalecie i będzie komplet Twoje ostatnie zdjęcia (~15) nie mają NIC wspólnego z komputerami. Co nas interesuje jaki wentylator kupiłeś? Albo jakie nowe meble zamówiłeś? Dodawaj fotki rzadziej, ale takie które mają coś wspólnego z tematem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 'Dobrze' maesterze nastepnym razem postaram sie lepiej a tak powaznie to nie chcesz nie zagladaj i glosu nie zabieraj... ps szafa zlozona (jeszcze musze ja ogarnac troche jak i reszte ale to juz jutro dzisai jjuz nic nie robie procz drinkow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podwójniak Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Jak na moje to ma racje, z takimi rzeczami to raczej do spamu czy coś, bo z tego co pamiętam to worklog odnośnie twojego komputera. Ból dupy bardzo. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Podwójniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie wikem czy wiecie wisniaki ale wszystko co robi tyczy sie jego stanowiska pracy i komputera ze pomalował i dołozył szafe to chwali sie , ja np tak w pokoju nie mam bo nie poczebuje , a wy jak macie wygoncie z pokoju owce i poslijcie swoje stanowiska pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Od @eldera ps jutro ma Slawek zagadac do Bit tech/a o moje graty CDN soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ed jeszcze fotka wentyli od @eldera 'stara' Ed to miejsca w ukladzie ktore bede 'chcial' zmienic 1: zamiast adaptera to dwie zlaczki proste i waz 2: obrocenie bloku o 180° zeby waz cpu-->ram byl dluzszy 3: to nie wiem jeszcze do konca przy skladaniu wyjdzie (wsadzenie zlaczki Q w prawy otwor i dodanie adaptera prostego miedzy przepywomierzem-->Q 4:zamaist adapteru dwie proste zlaczki i waz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 w nablizszej przyszlosci moze bedzie zupelnie inny backplate do karty muzycznej (dzisiaj zaprezentowal coldzero) juz z typem nawijalem i jak cos zrobi pewne poprawki dla mnie o ktore mi chodzi https://www.coldzero.eu/asus-strix/2671-asus-strix-color-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 update fotki od @eldera narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Hej. Ten kabel zasilający był robiony za zamówienie, czy to można zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 w Bit techu jak zagadasz to powinien tobie iksmodiw zrobic ten to jest taki sobie sa fajne ale za takie wtyczki kozackie ale pod 200zl tutaj dla przykladku inne kolory wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dzięki, będę kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 nmzc powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 update Dzisiaj odebralem graty od Slawka wrzucam w spoiler jak cos bo nie ma czym sie chwalic ('killerowa jakosc' ogladasz na wlasne ryzyko :P) kolejny up mysle ze do konca sierpnia dokupie brakujace czesci i zaczne to montowac podziekowania dla slawka za wszystko i dla iksa przedluzki sa 'malionowe' wstepnie co jeszcze bede zamawial https://i.imgur.com/sK3cDFj.png + weze ('mastershity' pomaranczowe albo xspc pomaranczowe o ile gdzies je dostane) bo mam pare opcji na kolor plynu pierwszy to ten co mam pastel orange (slabbo mi sie widzi na dluzsza mete traci swoj (odcien) clear + weze pomaranczowe clear orange weze pomaranczowe/przezroczyste pastel white + weze przezroczyste taki jeszcze patent bede robil... malowaniem na czarno bloku ramu (miedz nigdy mi sie w nim nie widziala) do nastepnego ps ciezko bedzie odzwierciedlic pomaranczowy kolor podswietlenia ringow przy moich zdolnosciach do robienia zdjec ale to ja na codzien bede ogladal wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie mów, że nawet sznur do gniazdka oplatałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 nie ja ja tylko za to zaplacilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 haha mam podobne pudełko ze śrubkami A kabel zasilający, jak już wcześniej pisałem robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) to tylko czesc srubek jest te co teraz kupime mam jeszcze drugie musze je przelozyc wszystkie do tego co na zdjeciu te jest male (za to podwojne z dwoch stron mozna srubki kitrac czy co tam sie chce tylko musze opisy porobic co jest co) a co do kabla to 50zeta w ta czy tamta nie robi roznicy groby hajs 'przepuszam w powietrze' kazdego miesiaca wiec 50 zloty czy tam ile na kabel sobie bede zylowal... zaluje ze nie kupilem odrazu drugiego przycisku do resetu w koncu mam normanie dzialajacy przycisk az chce sie go wciskac zeby wl i wyl powaga taka radocha ze w koncu nie bede tracil nerwow na wl kompa a jeszcze z updatow albo dokupie paski ledow i rozswitle miejsce miedzy slotami na mobo (bo backplata od karty muzycznej slabo widac) albo zamowie tego od clodzero szczerze to druga opcja mi sie bardziej podoba fajnie tam by sie prezeontowal taki backplat z pomaranczowymi akcentami Edytowane 26 Lipca 2016 przez adriankiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A co było nie tak z przyciskiem Power? Oryginalny z obudowy nie działał? I jaki teraz masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriankiller Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 kiedys go wylamalem z jednej strony przy sciaganiu panela w 2012 chyba i potem juz calkiem go uwalilem dzialal ale ciezko zalapywal a przycisk to takie jakby S (z tylu) laczenia doslownie na dwoch milimetrach bylo i latwo to mozna bylo uwalic teraz mam ten customowy tutaj na srodku go widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi