adriankiller 53 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 nie dosc ze drogie to jeszcze lipnie wygladaja (logo na naklejce tylko ladniejsze jest) a tak to lipa w 'ujjj'
Podwójniak 0 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Ciekawe te Parvumy, ciekawe jak dmuchają. Daj znać jak się sprawdzają jak dotrą to może też się skuszę. Co do Corsairów to rzeczywiście te standardowe mają super design ale żałuję, że nie kupiłem chociaż quiet edition zamiast performance, bo potrafią się ostro drzeć. Co do podkładek to może guma w sprayu i malować na kawałku pleksy albo szkle żeby w łatwy sposób je później obciąć z nadmiaru. Edytowane 21 Października 2016 przez Podwójniak
adriankiller 53 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Opublikowano 21 Października 2016 Nie no w malowanie podkladek to ja sie bawic nie bede napewno co do wentyli to na dniach sie okaze paczka od zero juz jedzie mlody ma pon wtorek wyslac wolalbym poniedzialek zeby do piatku doszla wentyle jakos na poczatku tygodnia postaram sie zamowic (jeszcze nie wiem ktore to sie okaze) mlody mial te parvumy tylko pod org nazwa...a ogolnie to spoko wentyle sa
Buczo 53 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 No mają oryginalny wygląd, więc zawsze coś innego w obudowie niż BQ czy Corsarze A skoro są dobre, ciche i pasują do Twojej koncepcji kompa to ino brać ;)
PatrykT 64 Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Te parvumy to alpenfohny wing boosty ze zmienioną naklejką. Wentylatory ok, ale dupy nie urywają
adriankiller 53 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) mi o wyglad chodzi a nie o to co urywaja update zaskoczylo mnie troche DHL paka juz niby w BXL jest nie sadzilem ze w weekendy zasuwaja ed w tym miejscu bede sie staral zamontowac top bitsa zobaczymy jak bedzie sie prezentowal i co z tego wyjdzie Edytowane 23 Października 2016 przez adriankiller
adriankiller 53 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 update...odebralem dzisiaj paczke od CZERO...samam paczka slabo zapakowana (nie to co paczki od Eldera ktore to moga isc na wojne) ale chyba wszystko jest pozniej powinienem poprzymierzac jak to wyglada... ps z przyczyn 'technicznych' nie bedzie uchwytu do monitora (narazie) zamiast niego Michal mi zamowil 9 wentylatorow wszystkie widoczne wentyle z przodu beda wymienione na (top EK PE prawdopodobnie 4x 120mm parvum + 4x 120mm corsarze SP tylnia chlodnica EK PE 1x 120mm parvum piwnica SR1 4x 120mm parvum front i bok drugi obudowy po dwa albo corsarze albo xigmateki jeszcze nie wiem w praniu wyjdzie)
Buczo 53 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 No jestem ciekaw jak się zaprezentują w tej obudowie
adriankiller 53 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Na mlodego odpowiedzialnosc je kupilem mowil ze jak mi sie nie spodobaja to mi zwroci 300% midplate i cover na tyl zamontowany odrazu sobie przymierzylem cover z 800d na zatoki 5.25 (1cm bedzie trzeba jego skrocic) nie sa przykrecone wszystkie srubki do tylniego coveru i w mobotrayu jest za duzo rubek powkrecanych (jutro go bede wykrecal i powiekszal otwory prawdopodobnie)
Buczo 53 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 haha fajny macie układ, może mi też uda się coś "u niego" kupić P.S. Fajnie wygląda te cover na napędy!
adriankiller 53 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 no o wiele lepiej niz goly szkielet w przyszlosci co innego jest planowane ale to jeszcze daleko do tego czasu
adriankiller 53 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 update dotarly graty od Mlodego i wentyle z CK w paczce od Michala taka dziura byla ze szlo reke tam wsadzic ale naszczescie Michal to zapakowal jak na wojne i nic nie zginelo update wentyle sa sliczke delikatnie to ujmujac update takie tam porownanie z corsarzami
Buczo 53 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 O kurierach to czasami szkoda gadać! Filmiki na YT potwierdzają, że ich chyba spora część to idioci P.S. oczywiście nie chcę obrazić tych uczciwych i w porządku kurierów
adriankiller 53 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 no dzisiaj ogladalem w szczescinie jak dpd sie obchodzi z paczkami tak wygladaja wentyle jak ie kreca
Buczo 53 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Hehe tez widziałem, ale już go zdjęli z Fb, podobno prawnik DPD zadzwonił do twórcy filmu.... Nooo wentyle sie prezentują fajnie w działaniu
adriankiller 53 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 na maxa chodza tak jak moja reszta na 40% wiec jest oki zobaczymy jak wszystkie podlacze a troche ich bedzie (chyba trzecia phobye dokupie za jakis czas )
adriankiller 53 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 takie tam przymiarki (top bitsa chwila jeszcze odbebnia sluzbe w 800d wiec nie mogl pozowac do zdjec :p) to tak bok+filtr prawie wentyli nie widac bok sam bedzie prawdopdobnie bok+filt (obowiazkowo) i top bitsa bez siatki (tzn sama ramka) w przyszlosci jak slawek zechce sie podjac pracy to zabudowe wykona calej piwnicy fotka jak wentyle wygladaja na chlodnicy male porownanie z corsarzami a ta fotka potrzebna mi jest... nie wiem w ktorym miejscu bedzie otwor na fllipor i jak bedzie podlaczone wyjscie gpu--> chlodnica w trakcie skladania sie okaze (chyba ze w piaicie cos odwale i wam pokaze to moze sie jakas dobra dusyzka znajdzie co cos doradzi)
adriankiller 53 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 no poceszajace jest ze 900d ma wiecej slotow od 800d wiec troche wiecej miejsca mam na ten odcinek gpu-->midplate
ernig 238 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 a czemu tu taka cisza? a fotki z łykendowych prac to gdzie się podziały ? ;>
adriankiller 53 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 cisza to dopiero bedzie przez najblizsze dwa miechy fotki zaraz powrzucam z tego co robilem
Młody 72 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja nie wiem czy to dobry pomysł chwalić się tym
adriankiller 53 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 nie no tym to sie akurat nie bede chwalil ale fotki powrzucam kto sie dopatrzy to sam zgadnie gdzie blad zrobilem ( a ty tam michal cichosza)
Rekomendowane odpowiedzi