WLTP, spalanie i zasięg, a rzeczywistość
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Z tym fokusem, który przywołuje kule w około nas- wersja Azgana, że tak to nazwę, to przetestowałem, na niskich piętrach w dołach jeszcze ok ale im wyżej tym gorzej, lepiej mi się sprawdza ten mój sposób, bo wali non stop stożkiem i nie trzeba iść w moby, przy okazji przeskakująca roziskrzona "iskierka" zadaje obrażenia w około nas, bo sama celuje w przeciwnika. Tymi kulami w około nas jest bardzo wolno, wchodzę w moby i nic, a tutaj pojawia się stożek który czyście okolicę z mobów. Nie tak jak na tym filmie, bo nie mam tak mocnego buildu, niby nie mam najgorszego sprzętu ale niestety uświęcenie nie przyniosło mi szczęścia, no i pewnie praktyka. Tak jak pisali czy to na yt pod filmikami czy gdzie ja to widziałem, wersja z normalnym fokusem daje większe obrażenia, widać to też w przypadku plannera, gdzie ten planner co wrzuciłem dotyczący "mojego" sposobu/buildu, koleś ma tam kilka na wieżę i doły itd., widać że w statach build z zwykłym fokusem ma dużo większe obrażenia- nie wiem jak bardzo to jest precyzyjne, mogę powiedzieć że samemu testując widzę na sobie różnicę. Dodam, że jeszcze z rękawiczkami z legendarną mocą dzięki której mamy ten "stożek" ten build Azgana czasem idzie w miarę, ale z mocą taką jak ma na sobie- pokazywał screeny, to niestety to nie działa tak jak powinno, próbowałem zrobić 102... to była masakra, moim sposobem to idzie kilkukrotnie szybciej, tam musiałem wyjść z dołu, bo nie dałem rady skończyć, za mały dmg, mimo, że te staty w fokusie nie są takie złe. Wczoraj grałem, testowałem fokusy, zmieniałem rękawiczki pod odpowiedni build, no i wymaksowałem glify na 100lvl, więc się udało. robiłem 102 poziom. -
Przez AudRob · Opublikowano
Jaki problem za rok czy dwa , jak masz dobre graty , zmieniasz co ci tam trzeba a swoje co i tak masz z górnej półki sprzedajesz też za dobrą kasę. A jak złożysz chłam od razu potem tego już nie odsprzedasz, kumasz. Albo odsprzedasz za grosze. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
No to już jest problemem przy wezwaniach do WOT, a co dopiero jakieś większe mobilizacje. Dzisiaj słuchałem fajnej audycji na ten temat i dawano jako przykład jedną z ostatnich wielkich mobilizacji w celu ćwiczeń przeprowadzonych w okolicach Wałcza (lata 90). Zebrano tam 5 tysięcy żołnierzy, a poskutkowało to paraliżem miasta. Nie było transportu, bo kierowcy z MPK na ćwiczeniach, nie było w piekarniach chleba, bo chłopaki na ćwiczeniach itp. Rzekomo w ogóle dopiero w 2020 roku w końcu prawnie zatwierdzono, że ratownicy medyczni w czasie wojny będą zwolnieni z obowiązkowej służby wojskowej. Do tamtego czasu Mon się boksował z ministerstwem zdrowia. Ot taki absurd w naszym stylu 😉 -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Tylko widzisz, tak jak tutaj koledzy pisali wcześniej, są też osoby na tym forum i nie tylko na forum, które kupują "raz a dobrze" , ale jak wychodzi coś nowego za ten przypuśćmy rok/dwa to i tak kupią to co wyszło nowe bo takie maja hobby. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale zadnej wiekszej ceny nie bedzie wiec po co o tym dyskutowac
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi