TeamGroup T-FORCE DELTA RGB ECO 32GB (2 x 16GB) DDR5-6000 PC5-48000 CL28
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
Czy naprawdę lepszy jest brak fabuły, niż przechodzenie kilka lub więcej razy tej samej fabuły dla budowania postaci? Jeśli mam wybierać to zdecydowanie wolę to drugie, ale pod warunkiem że fabuła nie irytuje, czyli przechodząc ją kolejny raz nie będzie ciebie wnerwiać. -
Przez Send1N · Opublikowano
Pewnie chodziło mu o efekt "black crush" tłumaczenia są różne, google np przetłumaczył wręcz romantycznie i poetycko jako "czarne zauroczenie" -
Przez Pentium D · Opublikowano
Jakbyś dokładniej czytał te w wątku to byś wiedział że czasem wysyłają. Przypomniało mi, że jeszcze brałem u nich 5700x3d za 650 gdy normalnie chodziły po 950. Wiem, że szanse na wysyłkę są małe, ale jakieś są. -
Przez AudRob · Opublikowano
@Solo dałem ci link do karty 5090 niecałe 14000 kosztowała na gorącym strzale , ale pisałeś że poczekasz do wakacji i może kupisz na razie 5070 ti . Nie rozumiem czego ty szukasz , jak masz ponad 20 koła na kompa to aż wstyd na forum pisać. Szkoda czasu kupujesz i składasz , nie to zleć i firma złoży , jak się nie mylę pisałeś że masz na to 26 koła no chłopie. A sorry 25 k masz do wydania , to żadna różnica -
Przez duniek · Opublikowano
sprzedałem moją 20kW (50A) ładowarke DC (koszt 6,5k) i biore kolejną tez 20kW ale nowszy moduł ktory daje 67A czyli nawet na low SoC w aucie 400V osiagne 20kW (przy 50A bylo to 14-15kW blisko 0%) minusem jest to ze niestety nie ma zadnej regulacji i daje poprostu pełne 20kW plusem jest cena bo powinna wyjsc ponizej 5k (nawet mozliwe ze w okolicy 4,5k) wrzucam foto z wnętrza (niestety low res) jak dojdzie to wrzuce wiecej zdjęć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi