Necronom 600 Opublikowano wczoraj o 17:21 Opublikowano wczoraj o 17:21 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Walka to żadne wyzwanie. Większość idzie olać. Zagadki trudniejsze. Ja nie pisałem, że to wyzwanie. Tylko, że wykonana dziadowsko i właściwie niepotrzebna. Przypomina to trochę walkę w Penumbrze. Niby jest, ale żadnej z tego frajdy.
slafec 197 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Wzięli się za łatanie, za jakiś czas będzie można zagrać
ODIN85 5 304 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie łatanie a ułatwianie bo gra nie przechodzi się sama i kasa się nie zgadza
eciepecie 113 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja zacząłem przygodę z silent hill f, ale przerywniki filmowe w 30 FPS mogli by sobie darować
Necronom 600 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Nie łatanie a ułatwianie bo gra nie przechodzi się sama i kasa się nie zgadza Nie ułatwianie a naprawa zepsutych fundamentów gry jak już.
Rekomendowane odpowiedzi