Silent Hill: Townfall
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keleris · Opublikowano
Teoretycznie mam odblokowany mnożnik w procesorze - i7 2920xm - kartę mxm wymienił wcześniejszy właściciel na m6100 więc nic już nie muszę robić chyba że zmienić ram na 1600 cl9 ale wtedy max 16gb według specyfikacji dell-a. Z tego co wyszperałem to przy małej kombinacji idzie m6100 odpalić na windows xp więc dla mnie bomba. -
Przez Stjepan · Opublikowano
@Keleris 99% lapkotów nie podkręcisz bo są zablokowane, ale Twój model to niezły potfur, 17" i7 Sandy Bridge, tylko pozazdrościć, lapkoty mają ciulowo z odprowadzaniem ciepła no i BIOS jest często zablokowany nie da się, kiedyś można było karty graficzne zmieniać były na złączę MXM, ale to było dawno i nie prawda, aha CPU kiedyś też się dało zmieniać. -
Przez sideband · Opublikowano
Matrix ma naturalnie zielony filtr na filmie. Poza tym czego oczekujesz od filmu, który ma lipnie i sztucznie dodany HDR Znakomita większość starszych filmów z dorzuconym HDR to kupsko -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Teraz uzmysłowiłem sobie, że występował tam kultowiec Takeshi Kitano no i kitajec z Yakuzy powinien strzelić do Pana Mnemonica a nie jak debil wyciągać pomarańczową sznurówkę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi