kubon 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mama ma od 6-7 lat yarisa 1.3 2009 i w sumie nie byłoby powodu do sprzedaży ale wymyśliła że chce coś innego na urodziny i koniec Szukamy czegoś powiedzmy 2015+, najlepiej segment b/c/crossover. Małe miasto, max 50km dziennie więc raczej benzyna, cokolwiek powyżej 100koni da rade. Wymogi... możliwie proste i bezawaryjne, w yarisie przez te 7 lat wyglądało to tak że co roku jedzie przed przeglądem do znajomego mechanika, on mówi że wsio gra i zaprasza za rok wiadomo olej filtry świece klocki i tyle. Z wyposażenia totalna podstawa typu klima radio szyby w pradzie i.... skórzana tapicerka ("ma być i koniec") Budżet powiedzmy 40, max 50tys Myślałem o golfie 6 1.6 ale już troche stare, alfa mito 1.4t 140km (nie mam bladego pojecia o alfach). Najprościej byłoby wziąć nowszego yarisa ale nie ma skór w środku...
Katystopej 1 389 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Jakby tak przebolała brak skór to w budżecie jest 5-6 letni Duster 1.6 lub 1.3tce.
galakty 4 040 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 32 minuty temu, kubon napisał(a): Myślałem o golfie 6 1.6 ale już troche stare Golfa 6 to się kupuje za 20k. 32 minuty temu, kubon napisał(a): alfa mito 1.4t 140km Silnikowo super, elektrycznie niezbyt stabilne, fajne autko ale do Yarisa nie ma podejścia serwisowo. 33 minuty temu, kubon napisał(a): Najprościej byłoby wziąć nowszego yarisa ale nie ma skór w środku... Po co jej skóry w środku? W miejskim aucie? To nie Audi A6.
Gret 724 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu 2 minuty temu, galakty napisał(a): Po co jej skóry w środku? W miejskim aucie? To nie Audi A6. Koleżanka ma 2
galakty 4 040 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu Ja rozumiem że fajnie, ale mierzmy siły na zamiary. Małe auta mają plastiki rodem z chińskich zabawek i ceratę zamiast foteli, a tu wymaganie skóry Przy wyższym budżecie, klasie to rozumiem, ale nie segment B. To jest nierealne.
lesiu155 222 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu (edytowane) A klasa? Ale to strzał totalnie na ślepo, jedynie tą skórą się kierowałem. Edytowane 5 minut temu przez lesiu155
Rekomendowane odpowiedzi