Olek 0 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Cześć mam problem z grą wiedźmin 2 problem jest taki że FPS mi skaczą od ponad 40 do lekko 50 FPS a np jak jestem w lesie to spadki mam do 30 FPS i tekstury mi się w oddali ładują, nie wiem dlaczego tak się dzieje, mam nadzieję że ktoś mi pomoże w rozwiązywaniu tego problemu. Mój sprzęt Procesor Ryzen 5 5600 Karta graficzna RX 6600 XT 8 GB Pamięć RAM 32 GB 3600 CL 16 System operacyjny Windows 11 Dysk SSD Gra edycja rozszerzona Monitor 2560x1440 gram w takiej rozdzielczości na ultra. Edytowane 22 Lutego przez Olek
STALKER 157 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Może ten radek jest za słaby do tej rozdziałki skoro dałeś tam wszystko na ultra zmniejsz detale i dopiero obczaj jak to bangla.
Keller 874 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) 10 godzin temu, caleb59 napisał(a): Wyłącz ubersampling w opcjach gry. Tak jak mówi caleb. Nie każda opcja w tym okienku ustawień jest dobrze zoptymalizowana. Chętnie też bym zobaczył jakie masz użycie i cpu i gpu akurat gdy masz te 40-50 fps. Ogólnie to też stara gierka więc nie oczekiwałbym optymalizacji i pewnie na słabszych ale starszych kartach mogła chodzić lepiej. Edytowane 23 Lutego przez Keller
Sawyer1916 163 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Nie wiem jak to było z optymalizacją dwójki, ale pamiętam, że jak grałem gdzieś w 2017 w 2 to chodziła mi gorzej niż Dziki Gon.
Rekomendowane odpowiedzi