Marathon od twórców Halo
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez 209458 · Opublikowano
I tak i nie.Dla firm naftowych i rządu to dodatkowa kasa, bo USA jest eksporterem ropy. Ale dopóki będzie wolny rynek to będzie drożej dla amerykańskiego kierowcy i wyborcy. Bo nikt nie będzie sprzedawał ropy taniej na rynek wewnętrzny skoro może drożej na eksport. Tak jak Łukaszence się w pewnym momencie kartofle skończyły, bo rolnicy woleli sprzedawać drożej do Rosji. -
Przez Elder · Opublikowano
No i to jest konkretna odpowiedź. Najmocniej przepraszam ale ja w PSU w cenie pary butów to nie mam dobrego rozeznania bo w innej lidze jestem od dekad. -
Przez Send1N · Opublikowano
@AndrzejTrg dwójka przebija głupotą pierwszą część na każdym kroku ale właśnie dzięki temu ten film okazał się dobrą komedią bo jest wiele sytuacji które po prostu bawią może i jest głupi jak wyżej pisano ale warto obejrzeć -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Trzeba się przyzwyczajać do zmiany modelu rynku. Po co ci mocny komputer, telefon itp. skoro możesz wszystko robić online w abonamencie? Ludzie nie przestaną chcieć grać, robić zdjęć, filmów itp. Jak ceny sprzętu jeszcze wzrosną, to abonamenty na przestrzeń dyskową, moc obliczeniową zrobią się milsze dla oka. Złota era składania komputerów z wybranych podzespołów się kończy, wraca era "dummy terminali". Trochę pół serio piszę ale coś za bardzo w tą stronę to idzie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi