Płyta główna GIGABYTE B860M Aorus Elite WiFi6E // 449zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Guzik prawda, jak ktos o auto dba to i 2008 rocznik moze smigac i spelniac swoje zalozenia. Ja wiem, ze dla niektorych min 100k na auto, a najlepiej 150k, no ale coz. 10letnim autem juz na wies nie mozna jechac bo wstyd. I dupeczki sie nie wyrwie (w nawiazaniu do tematuj). -
Przez kubikolos · Opublikowano
2019 na wypozyczalni to moze byc zajechane a 2008 to powinno sie juz przymusowo oddawac a w miastach powinni postawic automaty do zlomowania ala kaucyjne XDDDDDDDDDDDDD -
Przez oldfashioned · Opublikowano
No i super, AI jest juz inteligentniejsze od Karyny - wiec Karyna w zapomnienie, to teraz wszyscy sie zrzucimy na to zeby Karyna dostala zasilek od AI. My abo na AI i podatek od uzytkowania, Karyna zasilek Wzialby sie Putin juz ogarnal i zaczal to atomowa bo nie ma sensu tego ciagnac. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
I już się zebrali faszyści z działu Moto. A mnie się Francuzikiem dobrze jeździ, nie zdradziłbym go dla żadnej nowej furki. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ogolnie: bzdury. Wszystko kwalifikuje się pod rodo. Poza wyjątkiem domowego użytku. Ale to bez znaczenia. Znaczneie ma to, że mylisz interes ludzkości z interesem korporacji i to co piszesz jest w 100% w interesie korporacji . Tych, których tak nienawidzisz. Kolejny raz pokazujesz jak nielogiczne i sprzeczne e wewnętrznie jest twoje stanowisko na kolejny temat. Korproacje wyuczą AI na dorobku ludzkości a potem odbiorą ci bezpłatny dostęp, w który tak naiwnie wierzysz. I jeszcze dzięki know how przejmą większość biznesów. Małych i dużych. No, ale hubuo korporacji służy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi