juan 13 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca cześć Panie i Panowie, proszę o poradę i opinię, bo ja mam słabą wiedzę, który lepiej wybrać? jest 1000pln różnicy więc mogę kupić 17, to dla osoby co robi dużo zdjęć robi i to jest główne kryterium, czy jest przepaść między aparatami w tych smartfonach?
reddy 173 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Żadnej przepaści. 17 pro max to lepsze tele, bateria, więcej ramu. Jak do zdjęć to może inny telefon? Choć osobiście Lubie zdjęcia z iphonów, bo są nieprzesadzone, to topowe chińczyki lepiej wypadają, porównując na sucho.
juan 13 Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca właśnie musi być iphone czyli mogę śmiało brać 16 pro max?
narmiak 135 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Wiele zależy od fotografa a nie sprzętu. Z żoną mamy po iPhone 16 Pro. Moje zdjecia wyglądają tak sobie, jej zawsze bardzo ładnie. 1
reddy 173 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Heh, też mamy 16 pro. Jak musi być iPhone, to śmiało.
juan 13 Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca no dobra wszystko jasne, dzięki za odpowiedzi
ShaDow_Pro 820 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Ja bym brał 17PM, zawsze dłużej wspierany, większa wartość odsprzedaży i lepsze chłodzenie ma.
galakty 4 355 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca A 16 Pro Max w ogóle dostaniesz nowego z pewnego źródła? Apple z reguły wprowadzając nową generację usuwa starą ze sklepów, zostają leżaki, odnowione i używane. Dla 1000 zł i trzymania telefonu powiedzmy 2-3-4 lata brałbym 17.
Rekomendowane odpowiedzi