Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Windrose

Premiera: 14 kwietnia 2026 EA

Wyrusz w survivalową przygodę PvE w czasach złotego wieku piractwa. Walcz na lądzie i morzu – solo lub ze znajomymi – buduj, wytwarzaj i odkrywaj rozległy otwarty świat pełen mrocznych tajemnic, opanuj walkę typu soulslite, pokonuj wymagających bossów, dowódź statkiem i sięgnij po legendarne skarby!

https://store.steampowered.com/app/3041230/Windrose/

Windrose to przygodowa gra survivalowa osadzona w alternatywnej rzeczywistości złotego wieku piractwa. Łączy klasyczną formułę „buduj, wytwarzaj, przetrwaj” z intensywną walką i angażującą eksploracją na lądzie oraz morzu.

Rozwijaj się w rozległych, proceduralnie generowanych biomach pełnych ukrytych tajemnic, ręcznie zaprojektowanych lochów oraz zadań. Zbierz załogę i poprowadź okręt przez brutalne starcia morskie z abordażami oraz płynnymi przejściami między statkiem a lądem.

Pokonuj wymagających bossów w awanturniczej przygodzie inspirowanej zarówno rzeczywistymi postaciami historycznymi, jak i siłami nadprzyrodzonymi.

Ktoś z was gra? 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Ubi się przejechał na piratach, więc EA też musi spróbować jak to jest :E 

Wygląda bardziej na mobilkę :) a znając życie, nim wyjdzie z EA to już będzie trupem. A system celowania jakby mi AC przypominał :) 

Dziękuję, można się rozejść :) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ubi się przejechał na piratach, więc EA też musi spróbować jak to jest :E 

Wygląda bardziej na mobilkę :) a znając życie, nim wyjdzie z EA to już będzie trupem. A system celowania jakby mi AC przypominał :) 

Dziękuję, można się rozejść :)

Ubi zrobiło gówno a nie grę od samego początku.. zobacz ile osób pyka w skulla :D

1ed501f74ae9e623f591.png

53 minuty temu, DITMD napisał(a):

Dzisiaj sobie to obczaję, wygląda spoko. Czy to przypadkiem wcześniej nie miało innego tytułu?

Raczej nie 

Edytowane przez dawidoxx
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jest kolosalna różnica, choć myślałem że to jest jakieś F2P, a tu jednak chcą kasę, nie dużą bo nie dużą, i tych ludzi przyciągnęli. W robocie dzisiaj mam czas, więc z ciekawości popatrzę jak w to ludzie grają. Ale to MMO więc tym bardziej nie dla mnie :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
32 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Ubi zrobiło gówno a nie grę od samego początku.. zobacz ile osób pyka w skulla :D

1ed501f74ae9e623f591.png

Raczej nie 

Nie jestem pewien, ale ta gra wcześniej się nazywała Crosswind.

• Like 1