Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Pentium D napisał(a):

Obsada niezła, ale pewnie są tam elementy romansu itp głupot, jak to w serialu.

Właśnie z tego co kojarzę to tam aż tak romansować nie romansowali i głupot też za dużo nie było, ale jak mówię z tego co kojarzę, a oglądałem premierowo. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem niestały w uczuciach. Zanabyłem Odyseję za 50zł i Valhalla i Black Flag Resynced mogą dla mnie nie istnieć :skrzypce: Tu świat żyje, coś się wszędzie dzieje, ktoś na mnie poluje, ja na kogoś, żołnierze się sami ze sobą napierdzielają, zwierzęta napadają na ludzi na ścieżce w lesie itd. No i full open world. Oh ah. Tylko ten voice acting ENG %-)

ACOdyssey_2026_07_30_12_34_18_282.jpg

Edytowane przez MJRegul
Opublikowano (edytowane)

Drugi raz biłem się z legendarnym w lewym górnym rogu mapki... Tym razem na easy... Przecież to jest oszust. Pływa szybciej, strzela dalej... 

omija sobie moje mortary, jak chce... 

Sztorm napieprza, więc nawet nie mogę w pełni rozwinąć prędkości...

W przeciwieństwie do poprzedniego razu udało mi się chociaż zbiec. xD

Żart jakiś xD

Biorę na hard i pobije się z normalnymi, ale mocnymi. 

Edytowane przez j4z
  • Like 2
Opublikowano
14 godzin temu, j4z napisał(a):

Drugi raz biłem się z legendarnym w lewym górnym rogu mapki... Tym razem na easy... Przecież to jest oszust. Pływa szybciej, strzela dalej... 

omija sobie moje mortary, jak chce... 

Sztorm napieprza, więc nawet nie mogę w pełni rozwinąć prędkości...

W przeciwieństwie do poprzedniego razu udało mi się chociaż zbiec. xD

Żart jakiś xD

Biorę na hard i pobije się z normalnymi, ale mocnymi. 

A Ty zmieniłeś ogólny poziom gry na easy czy bitw morskich? Wiem wiem, ale warto zapytać :)   Bo tak jak patrzę na tubie to na easy to lajtowo go zatapiają, ale też wiem że soulsy na tubie trudne nie są :) 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, j4z napisał(a):

Bitew morskich

Proszę mnie Panie kolego nie poprawiać, staram się pisać poprawie i :

"Obie formy – bitew i bitw – są poprawne w języku polskim, przy czym forma bitew jest powszechniejsza i częściej używana, a bitw uchodzi za rzadszą"

Dziękuję za zrozumienie 🙂

Ps.

Jak się koło Tortugi żeglowało to jeszcze bitew nie było :E

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Chyba tylko 5 głównych misji mi zostało. Niecałe 50h mam nabite, z tego, co widziałem kątem oka. 

Oprócz dwójki, Brotherhood i Black Flag, pamiętam, że bardzo podobał mi się też Syndicate. Myślę, że nie powinien jakoś mocno się zestarzeć. Zobaczę, jak wygląda na PC. 

Opublikowano (edytowane)

czy zdarza się Wam że ta gra się wyłącza jak dojdziecie do miejsca zapisu i od nowa trzeba rozpocząć aktywność bo postęp się nie zapisał?

miałem już tak kilka razy i nie wiem co jest przyczyną

Edytowane przez marcin2468
Opublikowano

A ten zjebany błąd z miganiem naprawili? Wczoraj jak chciałem grać to wszystkie moje savy z wcześniejszej sesji miały taki błąd + miałem zbugowane skakanie. Musiałem się cofnąć do savów z wcześniejszej sesji i już skakać mogłem. 2h zmarnowane. Dzisiaj odpalam i wszystko ok, ale jak płynąłem na autopilocie ekran nagle zaczął tak migać, że myślałem że karta zdycha. Wdałem się w walkę z jakimś dużym okrętem w asyście mniejszych i je rozłożyłem. Wszedłem do kajuty aby z floty wywalić jakieś mniejsze jednostki aby dodać ten duży okręt. Wychodzę z kajuty i zniknęły 3 jednostki na których miałem przeprowadzić abordaż. Wczytuję save sprzed paru minut i czekam chwilę aż się pojawią w okolicy. Pojawiają się i ponownie wchodzę do kajuty, tym razem przed walką aby zrobić miejsce na ten liniowiec. Klikam demontaż na mniejszej jednostce i komp mi się zaciął. Zacięty dźwięk w słuchawkach. No to są jakieś jaja. Jak nie wywalenie sterownika od GPU (który może być niewspierany bo z marca) to jakieś znikanie okrętów, bugowanie savów lub resety kompa po naciśnięciu przycisku w grze.

Opublikowano (edytowane)

Kampanie skończyłem, porobiłem trochę opcjonalnych aktywności, większość chyba sobie zrobię.

Teraz byłem na normalu, na legendarnych, tych, co są dwa statki na raz. Nawet powalczyłem z nimi. Dopiero teraz zdobyłem oficera, dzięki któremu mam dodatkową salwę na burtowych. Jest różnica. 

Mam 46% zleceń morskich. Zrobię do 100% i wrócę sobie do legend na easy. Może coś tam się uda. 

Edytowane przez j4z