Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, ze można koty głaskać, ale jak będzie więcej takich .......... zadań jak z przynoszeniem zupy starej babie bo ją nogi bolą albo z Padre który wysyła nas w ciul drogi aby zrobić porządek z typkami a na miejscu okazuje się, że typki popłynęły wklepać Padre i trzeba wracać to mnie chyba uj strzeli i przestanę w to grać.

image.thumb.png.34863845b5e002aad0b5ae334ee2bb5d.png

A szanty już wyłączyłem bo ile można tego słuchać :E 

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wyłączyłem FG i super mi się zaczęło grać. Pływam okrętem, zwiedzam wyspy, napadam i rabuje. 

Nawet walka zaczęła mi się podobać. xD

Ostatnio Hiszpanie prawie wpłynęli w tornado, ale zniknęło w ostatniej chwili. 😔

Opublikowano
W dniu 19.07.2026 o 15:16, Pentium D napisał(a):

Fajnie, ze można koty głaskać, ale jak będzie więcej takich .......... zadań jak z przynoszeniem zupy starej babie bo ją nogi bolą albo z Padre który wysyła nas w ciul drogi aby zrobić porządek z typkami a na miejscu okazuje się, że typki popłynęły wklepać Padre i trzeba wracać to mnie chyba uj strzeli i przestanę w to grać.

A szanty już wyłączyłem bo ile można tego słuchać :E 

To jest nawiązanie do patelni z Dragon Age:E

Opublikowano
5 godzin temu, j4z napisał(a):

Ja wyłączyłem FG i super mi się zaczęło grać. Pływam okrętem, zwiedzam wyspy, napadam i rabuje. 

Nawet walka zaczęła mi się podobać. xD

Ostatnio Hiszpanie prawie wpłynęli w tornado, ale zniknęło w ostatniej chwili. 😔

Pierwsze 10 godzin też mi się dobrze pływało, zwiedzało i napadało. A teraz tym rzygam %-) Zmuszam się by robić fabułę %-) Ale uparłem się, że zrobię. 

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, MJRegul napisał(a):

w przerwach jak już nie mogę pływać po tym obsranym morzu odpalam Valhallę (tak wiem, straszna jest) :pozdro:

nie no serio, skoro gra Ci aż tak bardzo nie podeszła (jak mi np. Odyssey), to po cholerę się męczysz? granie to powinna być przyjemność, relaks, a nie przymuszanie się do czegoś, klikanie na siłę byle do napisów końcowych. 

• Upvote 1
Opublikowano

Bo jest tak liniowa (liczyłem na open world nie wiem czemu, nie grałem w oryginałkę) i prosta, że liczę, że będzie pierwszą grą od XX lat, którą przejdę %-) i szkoda mi 200zł by rzucić w kąt. Odpocznę i pójdę dalej. 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, MJRegul napisał(a):

liczę, że będzie pierwszą grą od XX lat, którą przejdę %-)

no cóż, jeśli to naprawdę pierwsza gra od lat, którą postanowiłeś ukończyć wbrew wszelkim przeciwnościom - kijowo wybrałeś :D 

ale życzę powodzenia, bo patrząc na Twoje wpisy, będzie Ci potrzebne...

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano

Z drugiej strony też racja :D jak wspominałem na premierę w wikingów grałem po kilka godzin dziennie przez 5 dni... później już rzygałem i miałem pół roku spokoju. I nawet jako były FAN AC przy dlc odpadłem i olałem, no po prostu nie dałem rady. Podobnie z Miarge podstawka na 100% ale dlc o ile jakieś było to nie ruszone. 

Opublikowano
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

ciekawe podejście - większość gra, prawie nikt nie kończy. I tak od jednej odsłony do drugiej. 

Ja dopiero przy Wikingach odpuściłem dlc(nawet nie kojarzę czy w Mirage było dlc), tak każdy wcześniejszy robiony zazwyczaj na 100% albo bardzo blisko tego :) 

Opublikowano

Valhallę ukończyłem, ale nie odkryłem całej mapy. Miałem już po prostu dość patrzenia na tę grę. No i angielski jesienny setting wywoływał u mnie w pewnym momencie depresję :E 

Opublikowano (edytowane)

Valhalla była zajebista całą na 100% przeszedłem, oczywiście z przerwami , bo wiadomo gra długa i może zmęczyć.

Ale parę dni przerwy i dalej grasz normalnie, jeden dodatek dodatek ograłem , oblężenie Paryża moim zdaniem najlepszy. 

Edytowane przez AudRob
  • Like 1
Opublikowano

@AudRob a widzisz mi po tygodniu tak gra zbrzydła że na pół roku olałem, no po prostu na nią patrzyć nie umiałem, do tego stopnia że nawet skrót wywaliłem z pulpitu :E Oblężenie Paryża nawet mi się spoko wydawało, ale te fantastyczne z druidami nie mogłem przełknąć. Nie pasowało mi to do AC ni wuja .

Opublikowano

@AndrzejTrg to wiesz u mnie też było różnie ale, ogólnie gra była dobra, Odyssey też ograłem, Origins ,Mirage.

Teraz jeszcze czeka Black Flag. Heehe.

Assassiny od lat nie mogły mnie przełamać , ale powiedziałem że powoli je ogram , i jakoś poszło:D

Ostatnio 007 , Mafie i Samsona pyknąłem dla odmiany a teraz  styx blades of greed leci . :hihot:

Opublikowano

1, 2, 3, 4, Syndykat i Origins ograne. Od Unity, Odysei, Valhalli, Mirage i Shadows odbiłem. W remake 4 na razie gram, zobaczymy. Jeżeli nic nie zmienią w nowych, może to być ostatni AC, za którego zapłaciłem. 

Opublikowano

Ja tam jeszcze  ogram  Black Flag .  Mam wszystkie części AC , dlatego sobie ogrywam.

Jak się znudzi robię przerwę , nie gram na chama , wrzucam sobie inną gierkę i tyle . A za jakiś czas wracam do poprzedniej.:hihot:

Oczywiście jak jest czas to się z nudów zagra.

Opublikowano

To ja od 1 części gdzie do Jeruzalem nie dało się wejść, i przy 2 gdzie assety trzeba było ściągać(kto wie ten wie :E ) byłem zafascynowany każdym AC, i pewnie Shadowsa bym też ograł, no ale znalazłem gamechangera i seria raczej odeszła już w zapomnienie i już będzie ciężko wrócić 🙂