Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, miro napisał(a):

podczas walki masz broń w rękach, no bez pzresady

od 9:16 

W oryginale w trybie walki można było schować broń, tu nie. Nie wiem jak z kapturem. Ja na przykład jak zaczyna się przypał, chciałbym nałożyć kaptur, żeby mnie nie rozpoznali. xD Po akcji chciałbym dać dyla, wtopić się w tłum i zdjąć kaptur. xD

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)

Też już mam trochę godzin, wcześniej porównałem sobie z oryginałem i muszę przyznać, że jest to dobry  i przede wszystkim piękny remake. Gierka wciągnęła mnie jak kiedyś. Dodatkowo odświeżę sobie rewelacyjny serial Black Sails, który wystartował niedługo (bodajże 3 miesiące) po premierze Black Flag. Ale będzie gratka! :sex: Arrr! 

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

W tyle to się Valhallę przechodzi:red:

nieźle, że tyle w niej siedzę XD

Mało pisałem od czasów wkurzenia na nijakość gry. Troszkę mnie wciągnęła, ale właśnie skończyłem główną fabułę i to dla mnie był mocny policzek w policzek %-) No po prostu tak ujowego zakończenia gry się nie spodziewałem. Coś fatalnego jak dla mnie. Spodziewałem się WOW i fajerwerków, kurna Piratów z Karaibów i grande finale a dostałem smutnego pierda.

ACBlackFlag_2026_07_25_20_15_16_282.jpg

Edytowane przez MJRegul
Opublikowano
3 godziny temu, j4z napisał(a):

Bo to gra z czasów singleplayer, nie looter czy inne mmo

Na tej mapie jest mnóstwo miejsca do zagospodarowania, a jednak woleli skupić się na zrobieniu dumnych sidequestów.

Opublikowano

Kurczaki dobry ten nowy/stary Assasyn. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Zwłaszcza że pirackie klimaty i bitwy morskie to nie do końca moja bajka, ale to jest po prostu dobra gra.
Spokojnie jeden z najlepszych Assasynów, jeśli nie najlepszy, dobrze napisany z rewelacyjną grafiką i bardzo dobrym gameplayem.

Święto lasu, Ubisoft wreszcie zrobił dobrą grę i nie było przy tym żadnych kontrowersji, niestety obawiam się, że taka sytuacja nie potrwa długo i następna gra z serii (Hexe) to będzie powrót do tego RPGowego gówna z fatalnie napisanymi dialogami i postaciami, już na samą myśl, że będziemy tam biegać dziewczynką po ciemnym lesie i polować na germańskich oprawców to chce mi się śmiać :hahaha:

• Like 1
Opublikowano

Ja robię przerwę od kampanii, ulepszam na maksa najważniejsze rzeczy w statku i lecę dojechać wszystkie legendarne okręty. :gordon:

W oryginale dojechałem tylko 3, ale teraz mam SI, które mi wskaże schematy do ulepszeń. Wtedy nie miałem żadnych. 😀

Opublikowano
7 minut temu, j4z napisał(a):

Ja robię przerwę od kampanii, ulepszam na maksa najważniejsze rzeczy w statku i lecę dojechać wszystkie legendarne okręty. :gordon:

W oryginale dojechałem tylko 3, ale teraz mam SI, które mi wskaże schematy do ulepszeń. Wtedy nie miałem żadnych. 😀

Wymaksowałem i legendy nadal trudne. Jednego ubiłem, ale męczę się z tymi podwójnymi.

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, MJRegul napisał(a):

Ale to troszku inna gra tasiemiec

no tasiemiec, tyle miałem ze wszystkimi DLC

w Shadows mam teraz 137h i jeszcze jest co robić.

w Odyssey miałem ponad 180h z DLC  i to mapy nie wyczyściłem, za dużo pływania było.

Opublikowano (edytowane)

Ja lubiłem serię AC i przechodziłem każdą do momentu, w którym okazało się, że żeby przystąpić do kolejnej misji fabularnej, muszę nabić rangę i umiejętności mojego bohatera, bo czekają tam wrogowie duuuużo mocniejsi niż ja. Chciałem po prostu cieszyć się grą, a nie wbijać mozolne zadania poboczne, żeby tylko móc dalej kontynuować historię. Terror. Tak porzuciłem Valhallę i Origins. A Black Flag to jedna z moich ulubionych pozycji w serii - zajebisty główny bohater, a do tego postacie poboczne również na poziomie, szczególnie Adewale i Czarnobrody. Fajnie, że gra powróciła i zbiera dobre recki.

Edytowane przez Sawyer1916
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Sawyer1916 napisał(a):

w którym okazało się, że żeby przystąpić do kolejnej misji fabularnej, muszę nabić rangę i umiejętności mojego bohatera, bo czekają tam wrogowie duuuużo mocniejsi niż ja.

tak jest właściwie od Origins, po sukcesie Wieska3 chcieli tak samo, mi osobiście bardzo to odpowiada/ło

Edytowane przez miro
Opublikowano (edytowane)

Odpaliłem z nudów i jak płynąłem do znacznika trafiłem po drodze na takie bydle. Robi wrażenie widok czegoś takiego na plaży.

image.thumb.png.c293e1d5dbe44a28104292871bb0232c.png

image.thumb.png.b5cdda52a9d2e4afb9a3e51f949f833b.png

image.thumb.png.759a08c24087aaea5ac43fe980fc762f.png

Edit:

Jeszcze wlazłem na samą górę 

image.thumb.png.cec34037edb15e1b81584537c2c0813b.png

Ale ładnie wyszło

image.thumb.png.633397ae1a011679af78b71e22a9e5ff.png

Edytowane przez Pentium D
  • Like 4