Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wleciała Platyna  w 80h  bardzo przyjemna gierka  ,świetne lokacje i widoczki .Eksploracja wysp i wysepek wciągnęła mnie tak mocno ze Fabuła  lekko odstwiona na bok chociaż  bardzo fajna  .

Dałem ciała  z flotą Kanweya bo olałem ją początkowo zupełnie  ,  a są tam przedmioty do  jednego osiągnięcia , sama flota zajeła mi jakoś 10h extra . Także myślę ze grę spokojnie można wymaksować w 50-60h jeśli  zacznie się wykonywać misje we flocie jak najszybciej  .

Ogólnie polecam ,dla mnie grana mocne 8,5 /10 

ACBF1.jpg

ACBF3.jpg

• Like 4
  • Upvote 2
  • Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Polecam- bardzo dobry materiał.

Nie tylko o tym dlaczego jest taki rozrzut w jakości cutscen'ek w Black Flag Resynced, ale też (od 46m47s):

- o zmianach jakie zachodzą obecnie w Ubisofcie

- jak dotychczasowy dyrektor marki chciał ją przekształcić w Assassin's Creed: Roblox (co tłumaczy m.in. dlaczego główne menu wygląda, tak jak wygląda)

- o Assassin's Creed: Hexe który przez większość czasu był kierowany przez gościa który wcześniej odpowiadał za Watch Dogs: Legion, a teraz pod nowym kierownictwem gra jest mocno przebudowywana

Edytowane przez Paw79
Opublikowano

No proszę, może powrócą do robienia dobrych gier, ciekawe czy sami na to wpadli czy może jakiś chińczyk ich tam naprostował.

A tak BTW, ten cały ray tracing to jest jednak IMO trochę lipa. Niby fajnie to wygląda, ale z drugiej strony jest mega dziwne, jak wszystko odbija się jak w lustrze. 
Poza tym, jak się zatrzymamy, to wyraźnie widać, że odbicia są statyczne. Palmy ruszają się na wietrze, ich cienie też są ruchome, ale odbicia? Stoją w miejscu. 

Opublikowano
6 minut temu, GTM napisał(a):

A tak BTW, ten cały ray tracing to jest jednak IMO trochę lipa. Niby fajnie to wygląda, ale z drugiej strony jest mega dziwne, jak wszystko odbija się jak w lustrze

Gi robi w tej grze najwieksza robote ;)  W poprzednim asasynie tez. 

8 minut temu, GTM napisał(a):

Stoją w miejscu. 

To sie nazywa oszczedzanie zasobow ;) 

Opublikowano
28 minut temu, GTM napisał(a):

No proszę, może powrócą do robienia dobrych gier, ciekawe czy sami na to wpadli czy może jakiś chińczyk ich tam naprostował.

A tak BTW, ten cały ray tracing to jest jednak IMO trochę lipa. Niby fajnie to wygląda, ale z drugiej strony jest mega dziwne, jak wszystko odbija się jak w lustrze. 
Poza tym, jak się zatrzymamy, to wyraźnie widać, że odbicia są statyczne. Palmy ruszają się na wietrze, ich cienie też są ruchome, ale odbicia? Stoją w miejscu. 

Wolę hdr niż rt:dj:

• Upvote 1
Opublikowano

Tak sobie teraz myślę i w tej grze mogliby wyciąć to asasyńskie pierdololo i pójść bardziej w realizm. Nie jest źle, ale co fort to taki sam schemat. Floty Kenwaya w ogóle nie kumam i wygląda to jak zrobione na siłę. Jak już nas zmuszają do pływania jednym okrętem mogli w nim zrobić wnętrze aby się dało wszędzie wejść, ale i tak nie jest to zła gra. Jeszcze jak ktoś jak ja obejrzy sobie Pan i Władca i Black Sails to klimat mu się udzieli i kupi papugę. Chciałbym takie momenty w tej grze.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Mi trochę przeszkadza to, że za dużo tych wszystkich statków tam pływa i bardziej to wygląda jakby wszyscy byli ściśnięci na jakimś jeziorze, czasem nawet trzeba uważać żeby przypadkiem na kogoś nie wpaść, do tego ciągle ktoś się z kimś napieprza, normalnie jak w FarCry 5, strzelanina co 50 metrów, takie rzeczy niestety psują klimat i od razu widać że mamy do czynienia z ubigrą.

• Upvote 1