czy Battlefield 6 nie lubi rtx4000?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Mi ten Taichi x870E lite pasuje wizualnie i wielkościowo bo to e-atx, specjalnie taką chciałem, do tego ciągnie 4x nvme bez problemu. Ale ogólnie jakby coś się z nią działo to bym wymieniał, ale ona jak skała ciągnie kompa, 100% stabilny, 24/24h może działać dzień po dniu. Więc ani myślę zmieniać mobasa. A mimo, że miałem nie zmieniać proca, to się okaże co te nowe AMD będą warte po testach. Jak coś za rok się zmieni i znowu 3 lata gwary na proca -
Przez raiders · Opublikowano
Gra ograna lata temu na PS4 i chyba na PS3 ... teraz sięgnąłem ponownie po ten tytuł ale na PS5 w Remasterze . Po tylu latach gra dalej zachwyca historią , a i widoczki ładne też są . A co najważniejsze daje dalej dużo przyjemności z gry -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja oprócz opon dodałbym jeszcze hamulce i paliwo -
Przez havro · Opublikowano
Cześć, Posiadam internet stacjonarny od Orange (Neostradę 10 Mb/s) na kablach miedzianych. W listopadzie kończy mi się na niego umowa, której nie mam już możliwości przedłużenia, gdyż firma wygasza ten typ sieci. Po wielu latach wnioskowania i zgłaszania zapotrzebowania na światłowód, na horyzoncie niestety nadal go nie widać i nic nie zapowiada, by miało się to zmienić, dlatego zostaje mi tylko internet mobilny. Chciałbym uzyskać poradę którego operatora wybrać oraz jaki sprzęt byłby najbardziej odpowiedni? Zależy mi przede wszystkim na stabilności łącza, a nie biciu rekordów w downloadzie. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Moja lokalizacja: 50.84897, 17.44208 Wypróbowałem czterech operatorów: Orange, Play, Plus i T-Mobile w SpeedTest i NetMonster. Poniższe testy zostały wykonane zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku pomiędzy 19:00 a 19:30 na telefonie Motorola Moto G34. Orange wewnątrz: Orange na zewnątrz: Play wewnątrz: Play na zewnątrz: Plus wewnątrz: Plus na zewnątrz: T-Mobile wewnątrz: T-Mobile na zewnątrz: I na koniec jeszcze test jak wygląda w tym zestawieniu mój obecny internet stacjonarny: -
Przez Doamdor · Opublikowano
Czarny komputer i biało-srebrna płyta, niby szyba przyciemniona, ale dalej było ją widać. Teraz kolor się zgadza, a upgrade było bardzo tanie. Można czekać na nowe procesory od AMD, lecz obecnie na wydajność nie narzekam. Wrzucałem info o spalonym 7800X3D na innej płycie MSI.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi