kvcpr370 1 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Zastosowanie: - niektóre gry z emulatora PC (np. RDR2 , GTA V) - oglądanie YT - Gry tj. GTA SA itp.
bourne2008 1 817 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja A jak ty chcesz te gry z PC odpalać? Jeszcze przez streaming/cloud to ok ale przez EMULATOR?
kvcpr370 1 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja 3 godziny temu, bourne2008 napisał(a): A jak ty chcesz te gry z PC odpalać? Jeszcze przez streaming/cloud to ok ale przez EMULATOR? co ty nie widziałeś na YT że da się grać ?
jsfighter 18 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Mógłbyś dokładniej określić co to jest iPad M1 256 GB, bo tych iPadów jest pełno i ciężko się w ogóle połapać o co Ci chodzi? Jeżeli mowa jest o tym iPadzie: https://www.mgsm.pl/pl/katalog/apple/ipadair2022/ Wówczas uważam, że kupno relatywnie starego sprzętu do tego typu rozwiązań jest bez sensu. Musiałbyś mieć pewne źródło, jakąś powiedzmy gwarancję, że nikt tego sprzętu przesadnie nie katował. Ja bym osobiście nie kupował i poszukał czegoś nowszego używanego lub nowego po prostu.
kvcpr370 1 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja 3 godziny temu, jsfighter napisał(a): Mógłbyś dokładniej określić co to jest iPad M1 256 GB, bo tych iPadów jest pełno i ciężko się w ogóle połapać o co Ci chodzi? Jeżeli mowa jest o tym iPadzie: https://www.mgsm.pl/pl/katalog/apple/ipadair2022/ Wówczas uważam, że kupno relatywnie starego sprzętu do tego typu rozwiązań jest bez sensu. Musiałbyś mieć pewne źródło, jakąś powiedzmy gwarancję, że nikt tego sprzętu przesadnie nie katował. Ja bym osobiście nie kupował i poszukał czegoś nowszego używanego lub nowego po prostu. Nie no skoro jest określone jako M1 to powinno być łatwe do domyślenia że chodzi o Air lub Pro bo w innych wariantach to nie ma. Skoro napisałem że iPad M1 to wiadomo, że chodzi o wymagany procesor, to już lepiej brać z procesorem M3 lub M4? Pro czy Air nie ma absolutnego znaczenia
bourne2008 1 817 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 9 godzin temu, kvcpr370 napisał(a): co ty nie widziałeś na YT że da się grać ? Nie. Poproszę linki.
reddy 186 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Przedziwny pomysł, w takich kobyłach jak RDR2 będzie max 30fps, very low. A przynajmniej tak miałem na MacBooku pro M1/8GB, który posiada jednak chłodzenie.
galakty 5 169 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Przecież na tym się nie da grać natywnie, jedynie streaming...
Rekomendowane odpowiedzi