Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, bourne2008 napisał(a):

A jak ty chcesz te gry z PC odpalać?:hmm: Jeszcze przez streaming/cloud to ok ale przez EMULATOR?

co ty nie widziałeś na YT że da się grać ?

Opublikowano

Mógłbyś dokładniej określić co to jest iPad M1 256 GB, bo tych iPadów jest pełno i ciężko się w ogóle połapać o co Ci chodzi?

Jeżeli mowa jest o tym iPadzie: https://www.mgsm.pl/pl/katalog/apple/ipadair2022/
Wówczas uważam, że kupno relatywnie starego sprzętu do tego typu rozwiązań jest bez sensu. Musiałbyś mieć pewne źródło, jakąś powiedzmy gwarancję, że nikt tego sprzętu przesadnie nie katował. Ja bym osobiście nie kupował i poszukał czegoś nowszego używanego lub nowego po prostu.

Opublikowano
3 godziny temu, jsfighter napisał(a):

Mógłbyś dokładniej określić co to jest iPad M1 256 GB, bo tych iPadów jest pełno i ciężko się w ogóle połapać o co Ci chodzi?

Jeżeli mowa jest o tym iPadzie: https://www.mgsm.pl/pl/katalog/apple/ipadair2022/
Wówczas uważam, że kupno relatywnie starego sprzętu do tego typu rozwiązań jest bez sensu. Musiałbyś mieć pewne źródło, jakąś powiedzmy gwarancję, że nikt tego sprzętu przesadnie nie katował. Ja bym osobiście nie kupował i poszukał czegoś nowszego używanego lub nowego po prostu.

Nie no skoro jest określone jako M1 to powinno być łatwe do domyślenia że chodzi o Air lub Pro bo w innych wariantach to nie ma. Skoro napisałem że iPad M1 to wiadomo, że chodzi o wymagany procesor, to już lepiej brać z procesorem M3 lub M4? 
Pro czy Air nie ma absolutnego znaczenia