raul_ole 180 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Jednak robią, nowe studio. Nowe podejście, twierdzą, że to nie kontynuacja poprzednich. UE 5. Premiera w przyszłym roku https://www.ign.com/articles/next-official-wrc-game-being-developed-by-new-studio-grit-games Edytowane 10 Maja przez raul_ole 1
MaxxGroo 91 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Nowe studio Grit Games, które składa się z ludzi od WRC i Test Drive Solar Crown. Dlaczego tym razem powinno wyjść im inaczej? Co będą wstanie zrobić lepiej od EA WRC, DRally2, AC Rally ? Chyba można być spokojnym, że jedynie co nam grozi to kolejne odsłony WRC podobne do 6-10, Generations. Przy czym z okazji rebootu studia i zatrudnieniu nowych ludzi pierwsza ich gra może być jeszcze gorsza. 1
raul_ole 180 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja (edytowane) Dla mnie wystarczy fajny model jazdy, nie musi być jak w assetto podobny do generations wystarczy. Wszystkie oficjalnie trasy i auta. Przede wszystkim grafika, warunki pogodowe. Efekty brudu, deszczu śniegu. I to co do tej pory robili tragicznie czyli dźwięk Edytowane 10 Maja przez raul_ole 1
galakty 5 169 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 2 godziny temu, MaxxGroo napisał(a): WRC i Test Drive Solar Crown Czyli klapa, straciłem zainteresowanie.
Dominix 618 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Ja czasami sobie WRC od EA odpalam i jest przyjemnie, acr jeszcze nie ale to za jakiś czas a to już wrc27. Się poczeka , może będzie w gp to się sprawdzi bardziej czekam na F1 27 .
galakty 5 169 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja A ma ktoś porównanie do Dirta 2? Lubiłem na handheldzie popykać, tylko widzę że WRC dość drogo wisi, a mało kto już to odpala, czemu to tak cenę trzyma
Dominix 618 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Ja w dirta 2 na vr jeździłem i to dawno temu ale co do jazdy to dla mnie to EA WRC jest dość podobe, (oba na mojej R9 grałem)ale ja to casual więc to jakiś większych różnic nie czułem. Tu i tam ffb mi odpowiada.
galakty 5 169 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Kiery do tego nie będę wyciągał, raczej o padzie myślę
MaxxGroo 91 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): A ma ktoś porównanie do Dirta 2? Lubiłem na handheldzie popykać, tylko widzę że WRC dość drogo wisi, a mało kto już to odpala, czemu to tak cenę trzyma Nie grałem w EA WRC, ale patrząc na to, że gra została przez graczy porzucona, a nadal grają w Dirt2, to 120zł za EA WRC wydaje się zbyt dużo. Grałem ostatnio w Dirta2 i na padzie gra się dobrze, o wiele lepiej niż w F1. Sterowanie jest responsywne, w F1 ślamazarne, zrobione idiotycznie. Edytowane 11 Maja przez MaxxGroo
galakty 5 169 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 3 minuty temu, MaxxGroo napisał(a): Nie grałem w EA WRC, ale patrząc na to, że gra została przez graczy porzucona, a nadal grają w Dirt2, to 120zł za EA WRC wydaje się zbyt dużo. Grałem ostatnio w Dirta2 i na padzie gra się dobrze, o wiele lepiej niż w F1. Sterowanie jest responsywne, w F1 ślamazarne, zrobione idiotycznie. Nooo dlatego się zdziwiłem że WRC tak cenę trzyma, a Dirt 2 już mi lekko się znudził.
Rekomendowane odpowiedzi