Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe studio Grit Games, które składa się z ludzi od WRC i Test Drive Solar Crown.

Dlaczego tym razem powinno wyjść im inaczej? Co będą wstanie zrobić lepiej od EA WRC, DRally2, AC Rally ?  

Chyba można być spokojnym, że jedynie co nam grozi to kolejne odsłony WRC podobne do 6-10, Generations. Przy czym z okazji rebootu studia i zatrudnieniu nowych ludzi pierwsza ich gra może być jeszcze gorsza.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie wystarczy fajny model jazdy, nie musi być jak w assetto podobny do generations wystarczy. Wszystkie oficjalnie trasy i auta. Przede wszystkim grafika, warunki pogodowe. Efekty brudu, deszczu śniegu. I to co do tej pory robili tragicznie czyli dźwięk 

Edytowane przez raul_ole
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja w dirta 2 na vr jeździłem i to dawno temu  ale co do jazdy to dla mnie to EA WRC jest dość podobe, (oba na mojej R9 grałem)ale ja to casual więc to jakiś większych różnic nie czułem. Tu i tam ffb mi odpowiada.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galakty napisał(a):

A ma ktoś porównanie do Dirta 2? Lubiłem na handheldzie popykać, tylko widzę że WRC dość drogo wisi, a mało kto już to odpala, czemu to tak cenę trzyma :E 

Nie grałem w EA WRC, ale patrząc na to, że gra została przez graczy porzucona, a nadal grają w Dirt2, to 120zł za EA WRC wydaje się zbyt dużo.

Grałem ostatnio w Dirta2 i na padzie gra się dobrze, o wiele lepiej niż w F1. Sterowanie jest responsywne, w F1 ślamazarne, zrobione idiotycznie.

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano
3 minuty temu, MaxxGroo napisał(a):

Nie grałem w EA WRC, ale patrząc na to, że gra została przez graczy porzucona, a nadal grają w Dirt2, to 120zł za EA WRC wydaje się zbyt dużo.

Grałem ostatnio w Dirta2 i na padzie gra się dobrze, o wiele lepiej niż w F1. Sterowanie jest responsywne, w F1 ślamazarne, zrobione idiotycznie.

Nooo dlatego się zdziwiłem że WRC tak cenę trzyma, a Dirt 2 już mi lekko się znudził.