Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Kris194 napisał(a):

In-engine =/= in-game footage. Dobrze, że chociaż nie próbują kłamać.

Mnie nabrali, pierwszy CoD od dawna gdzie grafika cieszy oko a nawet chwilami wygląda lepiej od Battlefieldów a Frostbite praktycznie zawsze wypadał lepiej od id Tech/IW Engine 

Opublikowano
5 godzin temu, azgan napisał(a):

Mnie nabrali, pierwszy CoD od dawna gdzie grafika cieszy oko a nawet chwilami wygląda lepiej od Battlefieldów a Frostbite praktycznie zawsze wypadał lepiej od id Tech/IW Engine 

Tam był gdzieś real gameplay:hmm:

Opublikowano

w sumie to nie wiem dlaczego pytam, nawet jak wykupię xbox passa, to pogram może kilka godzin w multi, dostane sromotny wpierdziel od tych co grtają latami i na tym się kończy moja przygoda z NOWYM codem, więc tutaj pewnie będzie to samo :D

Opublikowano

6 godzin temu, samsung70 napisał(a):

w sumie to nie wiem dlaczego pytam, nawet jak wykupię xbox passa, to pogram może kilka godzin w multi, dostane sromotny wpierdziel od tych co grtają latami i na tym się kończy moja przygoda z NOWYM codem, więc tutaj pewnie będzie to samo :D

Nie bedzie w game pass ;) Mozliwe ze po roku od premiery.

Opublikowano

„사” to koreańskie słowo oznaczające liczbę 4 ale… jest też homofonem dla 死 (śmierć).

To nie przypadek.

Korea ma lęk przed liczbą 4. Nazywa się to tetrafobią:
- Ludzie unikają jej jak zarazy.
- Budynki pomijają 4. piętro.
- W windach zamiast 4 używa się „F”.
- Nie ma tablic rejestracyjnych z 4-kami.

Tymczasem Call of Duty właśnie wrzuciło to w tytuł swojej gry opartej na potężnym konflikcie dwóch Korei...

To cholernie odważne. Po raz pierwszy reboot uderza mocno w świeże tematy geopolityczne z prawdziwą wagą kulturową za sobą.

IMG_0844.jpeg

IMG_0845.jpeg

Opublikowano

Dziwne zeby zmieniali jak gra dotyczy konkretnego uniwersum i kontynuje watki z poprzednich odslon z uniwersum Modern Warfare  :hahaha:

9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ludzie sie musza nuaczyc ze narzedzia Ai sa i beda coraz bardziej wykorzystywane do pracy w kazdej dziedzinie zycia.

Opublikowano

No nie ale serio ...

W ogóle obejrzałem sobie ten pierwszy trailer i jedyne co oni zmienili to zamiast Ameryki dali Koreę.

Serio zamieńcie sobie Koreę na USA i jest dokładnie to samo co zawsze.

Po prostu to tak generycznie wygląda ze to wszytko nie ma już większego znaczenia.

Ta seria jakiś powiem świeżości dostanie tylko w momencie nowego silnika, ale i tak to będzie tylko powiew grafiki i efektów specjalnych.

No ale to COD wiec więcej od niego już chyba nie ma sensu wymagać.

Co nie zmienia faktu ze kampania pewnie będzie efektowna i wybuchowa.

Po prostu mnie zadziwia ze mając tyle pieniędzy, znajomość silnika z każdej strony który nadal wygląda ok oni nie potrafią niczym zaskoczyć kompletnie.