Tatanka 8 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Cześć Musiałem przestawić PC na lewą stronę biurka i teraz widzę blachę zamiast mojego ładnego środka. Szukam rozwiązania czyli innej obudowy. Miejsca mam sporo. Na razie wygrywa Be quiet Silent Base 802 biała. Poproszę o podpowiedzi, może coś innego? Chętnie biała. BQ SB 802 kosztuje 700 zl i to taki górny limit. FullATX. Ryzen 7 7700 + ASRock B650 livemixer +cooler Deepcool chyba 620, nieduży + Sapphire Radeon 9070 pure w uchwycie pionowym NZXT. obudowa preyon nest meshy. Podświetlenie jakas rurka z Biedronki na USB. Fajna ta obudowa baaardzo no ale od strony szyby 😁
ket_rab 445 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Zerknij na COUGAR OmnyX @Grolshek też sobie ją zobacz. Edytowane 19 Czerwca przez ket_rab 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 49 minut temu, ket_rab napisał(a): Zerknij na COUGAR OmnyX @Grolshek też sobie ją zobacz. Paczam, paczam. Ja tu wszystko czytam Znalazłem NZXT H7 Flow, praktycznie ideał. Jakby była pięterko wyższa i miała drugi wyciągający tylko... Edytowane 19 Czerwca przez Grolshek
Krystian03 35 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Podobno też na jakimś filmiku było, że gdy szyba jest z prawej strony zamiast z lewej to są troszkę niższe temperatury niż normalnie.
Art385 491 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) W dniu 19.06.2026 o 22:04, Tatanka napisał(a): Cześć Musiałem przestawić PC na lewą stronę biurka i teraz widzę blachę zamiast mojego ładnego środka. Szukam rozwiązania czyli innej obudowy. Miejsca mam sporo. Na razie wygrywa Be quiet Silent Base 802 biała. Poproszę o podpowiedzi, może coś innego? Chętnie biała. BQ SB 802 kosztuje 700 zl i to taki górny limit. FullATX. Ryzen 7 7700 + ASRock B650 livemixer +cooler Deepcool chyba 620, nieduży + Sapphire Radeon 9070 pure w uchwycie pionowym NZXT. obudowa preyon nest meshy. Podświetlenie jakas rurka z Biedronki na USB. Fajna ta obudowa baaardzo no ale od strony szyby 😁 Ja mam light base FX co prawda moja leży bo mam wtedy dużą powierzchnie na przechowywanie śmieci, kluczyków i innego badziewia. No ale ustawić sobie możesz jak chcesz. Na to jak tłumi szum z wewnątrz nie narzekam. W sumie jedyne co mi przeszkadza to, że kontroler od rgb nie ma ściemniania i w nocy czujesz się jak by cię UB w katowni przesłuchiwało. Dlatego muszę sterować budą przez kartę graficzną a mobas i ram idzie samopas w tęczy (tak G.skill dalej nie umie w kolory i tak msi center dalej ssie pęto) Edytowane 5 Sierpnia przez Art385
Rekomendowane odpowiedzi