Chłodzenie aio Be Quiet 240mm które ma najcichszą pompę?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Polecam Silesia Ring - bardzo fajna zabawa. A jakbyście szukali auta na tor to totalnie polecam nowe M2 (G87). -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Każdy ustawia pod siebie i każdy ma inne oczy. Nie ma na to równania matematycznego rozwiązującego wszystkie problemy i zależności -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Raz kiedyś u mnie znajomy też kupił tani klucz i się okazało, że system był już aktywowany na innym urządzeniu i przy każdej ponownej próbie aktywacji wyskakuje błąd i żeby kupić "oryginalny klucz w microsoft store". Nie wiem czy problem został rozwiązany ale zapewne musiał kupić drugi raz "tani" klucz bo teraz ciężko udowodnić bo mogą np. twierdzić że zaktywował wcześniej na innym urządzeniu i zadziałało. -
Przez AudRob · Opublikowano
Pamiętaj że jak czytasz tekst na białym tle, a Oled ma dużą jasność to wiadomo, ja sobie uruchomiłem opcję , że jak przeglądam sobie strony , czy coś tam czytam , matryca się ściemnia do odpowiedniej dla mnie jasności. A jak chcę np. grać włączam HDR i wszystko wraca do wcześniejszych ustawień. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie zrobili i nie zrobią, bo to budżetowa marka. Ja już więcej AOC nie kupię. Jak kiedyś miałem VA to po roku pasek Windowsa wyryty był na amen, do tego plastik fantastik. Gigabyte przy nim to premium
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi