Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ile ja już takich sytuacji miałem, że wbiegam na bosa z buta na ostatnich flaszkach. Idzie lajtowo, ginę gdy bosowi zostaje milimetr życia. Myślę, że na świeżo pojadę z nim bez problemu a tutaj w kilku kolejnych rundach nie mogę zbić paska do połowy. 
    • Sam fakt, że rozmawiacie o takich detalach na podstawię krótkiego wycinku. Pokazuje jak gigantyczna będzie skala tej produkcji.  Byle do wersji PC bo w 30FPS nawet tego nie będę odpalać. 
    • Kurde, zrobiłem praktycznie cały pierwszy region i nie mogę powiedzieć żeby coś było zjebane z hitboxami. Nie oglądam tego przygłupa więc nie odniosę się do jego rozgrywki ale w grze są też statusy i broń dystansowa więc może w ten sposób tracił hp.  Błędy miałem łącznie może 3-4. Zapętlone audio, raz gierka mi się powiesiła jak wychodziłem z lochu, nie mogłem podnieść expa po upadku bo został w jakiejś szczelinie 😀 i raz mi się postać zgliczowała jak walczyłem z bossem Grisha w tej dziurze i się podatkowo przyplątały te trujące trupojady 🤣 na tej arenie jeszcze można się zblokować na tych wystających palach. Ale poza tym gra śmiga pięknie, zero przycinek czy stutter'u.    BTW, jak zaczniesz grać to nie pakuj wszystkich przebłysków na pałę w więź z powłoka bo ulepszanie więzi jest permanentne a przebłyski ograniczone. Początek jest dość wymagający ale jest dużo materiałów pod upgrade i kamieni buffujacych broń więc idzie lekko. Parowanie jest OP. Wiesz już czym będziesz grał? Ja na pierwsze podejście jadę standardowo w mega jebnięcie, stun i krytyki więc Topór Weterana 🤣 i ewentualnie Iconoklast w rezerwie.   
    • No, wiadomo. Gdybyś Ty wiedział, ile ja mam do ogrania tego, co świat dawno ograł, to... byś się nie zdziwił :). Ale W3?! DLC?! To, jak nie widzieć (!), Gwiezdnych Wojen, Terminatora i Indiany Jonesa! Nie interesuje! MASZ NADROBIĆ!   Soulsy nie uciekną!    
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...