zgreg 8 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia Posiadam ten antywirus na telefon z Androidem, od paru lat. Co roku przedluzam . Zauważyłem , że Nowa licencja jest o około 10zl tansza od kontynuacji. Więc zastanawiam się czy nie odinstalować i zainstalować ponownie jako Nowa licencja. Odnawianie polega na podaniu przy zakupie kodu subskrypcji i oni (sprzedawca) pod niego generują klucz kontynuacji. Ktoś to przerabiał? Licencja kończy mi się w połowie września.
LeBomB 2 251 Opublikowano 14 Sierpnia Opublikowano 14 Sierpnia Przerabiałem na PC. Ceny przedłużenia licencji na stronie ESET były jakieś chore. Na 3 lata wychodziło coś około 600 zł. Jaką masz cenę na mobile? 49 zł czy wyższą? Można z zaufanego źródła mieć za 44 zł przedłużenie licencji. https://antywirus.net.pl/eset/mobile-security/przedluzenie
Ankietowany z Familiady 2 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Antywirus na Androidzie jest zbędny.
LeBomB 2 251 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia @Ankietowany z Familiady a od kiedy android wykrywa phishing, spam w mailach czy lipne strony internetowe? Antywirus na androidzie nie chroni wyłącznie danych przed nieuprawnionym dostępem, ale też chroni w sieci.
Rekomendowane odpowiedzi