Kupno nowych głośników do 400 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Robisz "reverse unbo" i mówisz, że przecież sklep jest właścicielem butelkomatu (bo tak jest, chyba że Dino weszło wyjątkowo w inny system). Jak masz gdzieś w okolicy Auchan lub Selgrosa to idź tam. Jak nie to kicha. Ponadto #midziała bo też nie mam póki co większych problemów, ale może dlatego, że miesięcznie mam może maksymalnie ze 20 butelek -
Przez Anegdotka · Opublikowano
Witam mój obecny pc poniżej staruszek : Mobo : Gigabyte GA-Z170-D3H CPU : Intel Core I5 6600k oc 4,4GHz GPU : Msi GTX 1070 gaming x 8GB CPU Cooler : Thermalright Macho Direct RAM : Kingston Predator, DDR4, 8 GB, 2666MHz, CL13 (HX426C13PB3/8) x2 PSU : SilentiumPC Vero L3 700W Case : Zalman Z3 Plus M2: ssd nvme kingston a2000 512GB SSD : ADATA SU800 128 GB HDD 1 : WDC WD10EZEX-00BN4A0 1TB HDD 2 : Samsung HD753LJ 750 GB PCIE x 16 1: tp-link tl-wn551g Monitor 1 : LG UltraGear 27GL63T-B Monitor 2 : BenQ GW2270 tak pc ma z 10 lat około wciąż się trzyma ale chcę czegos nowego: z tego też punktu jako że sytuacja na rynku z ramami jest kryzysowa ram juz zamowiłem o taki : https://www.krsystem.pl/goodram_ddr5_irdm_32gb216gb6400_cl32_czarna_xmpexpo-item-72658.html finalnie bym chciał by w tym pc znalazł się owy ram r7 7800x3d. I na koniec rx 9070 XT ale, niestety gpu będę kupować kiedy indziej. Wiec to co bym chciał to sama skrzynka Bez ramu i GPU narazie. Zamierzam przenieść stare dyski z strarego pc a raczej do nowego pc nie zaszkodzą Kwota jaką chcę przeznaczyć na to : 3100-3400 Pc ma służyć głównie do gier i może jakiś projekt w unity, na wygladzie mi nie zależy, i głównie gram na słuchawkach więc hałas mi jakoś nie będzie przeszkadzał -
Przez huudyy · Opublikowano
Różni są ludzie, znam jedną panią doktor, gdy jej auto wysiadło i miała czekać kilka tygodni na dostęp części w ASO, jak stała tak przeszła do showroom I wzięła Volvo za kilkaset koła od ręki nie sprawdzając, nie czytając nic, ot kolejny wydatek na narzędzie do pracy -
Przez tomcug · Opublikowano
Raczej nie, chyba im się nie chciało dodawać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi