Kupno nowych głośników do 400 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
@Qrdello Siema gdzie Byłeś jak Ciebie nie było? -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
RTX 4070 Ti do rozdzielczości 4K to kosmiczny wymóg? Przecież ta karta ma już 4 lata. Też uważam, że bardzo dobrze się wstrzelili z premierą. Ludzie od 10 lat nie dostali Wiedźmina, a tu pojawia się Wiedźmin 3 na sterydach. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja mu pisałem, że zagram to się sam przekonam. Beta była na tyle świetna mimo, że nie miałem zamiaru kupować to poświeciłem te 169zł, szczególnie, że my mamy lepszą cenę. Tak jak pisałem jedynka była zjechana, a mi się podobała Pogram, na pewno mi się spodoba, a nie mam jakiegoś mega skilla do soulsów ale od czasu do czasu lubię pograć. Końcowego bossa w becie przeszedłem za drugim podejściem, bo na bossa polazłem z 3 flaszkami życia i zabrakło mi, a bossowie zostało mało HP. Za drugim razem padłem w momencie dobicia bossa, bo wypuścił jakieś swoje owady, które mnie dobiły mimo, że boss padł -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jakbym powiedział w co jeszcze nie grałem to byś zawału dostał , ale nie dane mi będzie, raz że sejwa nie mam bo wtedy to jeszcze trochę inne czasy były(choć podobno nie trzeba mieć podstawki ogranej aby ruszyć z dlc) ,a dwa jednak soulsy zawładnęły moją duszą i nawet jakbym chciał to przez najbliższe lata będę miał w co grać, a wychodzę z zasadą że gram w jedną grę na raz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi