Słuchawki nauszne - pomoc z wyborem.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomekkemot · Opublikowano
Mnie nie. Ja do grafiki przyzwyczajam się bardzo szybko, jeśli gra ma dobrą historię i gameplay. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
A Team Fortress ma prawie 20 lat i dalej widzę go jako coś lepszego, ale Fortnite chwycił młodych. Przez tyle lat jedynie Fortnite, Overwatch, Marvel Rivals i może coś jeszcze zdołało podgryźć TF2. -
Przez huudyy · Opublikowano
400 tysięcy za 2 kamery + system do zczytywania tablic? Drogo sobie liczą przecież to dałoby się ogarnąć za 10% tej kwoty. Edit: lepszy pomysł, zrobimy metodę pareto - na 20% przejazdów robimy redlight, na 80% robimy skrzynki udające red light - kamery powinny rotować co jakiś okres czasu, żeby kierowca nigdy nie był pewny, że dostanie mandat czy nie. Właśnie oszczędziłem z miliard, nmzc -
Przez tomekkemot · Opublikowano
Mi też brakuje. Szczególnie jakiejś nowej podobnej do serii uncharted. I jeszcze jakby miała multiplayer jak w 3 czy 4 lub koopa. Ale za dużo pewnie wymagam. -
Przez Cappucino · Opublikowano
No i właśnie dzięki większej kwocie z vat państwo zyskuje, zaprzeczysz? Może, a może idzie kolejny kryzys? https://forsal.pl/gospodarka/artykuly/11300895,ai-da-nam-rozkwit-czy-wielki-kryzys-lat-20-chciwi-wolnosciowcy-z-u.html Państwo nie, ale pisałeś coś o wysokich marżach orlenu, a kto kieruje orlenem? Nie politycy których tam wsadzono? Kto więc decyduje o tych marżach?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi