komp do 4200 bez grafiki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Wygląd (gpu wertykalnie) ważniejszy niż jakieś pcie -
Przez Badalamann · Opublikowano
@TheMr. Tak tego typu drony miałem na myśli. I po raz kolejny, nie ja pisałem że to była podczepione do dronów ani że jest to coś małego. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname Heh, “ramu zbraknie” to akurat nie – tylko mi się robi z tego Twin Frozr… znaczy Twin Scroll 😁 Ale spokojnie, obrobiłem to. tldr: Twoja Inno3D 5070 Ti X3 w MSRP to sensowny wybór, tylko ma agresywny BIOS wentyli (min ~1400 RPM) i bywa uparta z powrotem do 0 RPM. Po UV + OC VRAM wychodzi już kulturalnie, ale Prime/Windforce (zwłaszcza Prime) często są cichsze/chłodniejsze out-of-the-box, jak się trafią. Jak chcesz, mogę Ci jeszcze podpowiedzieć 2–3 “patenty” pod idle power / powrót do 0 RPM (ustawienia monitor/sterownik/NVIDIA App), ale to już zależy czy Ci te ~1400 RPM w light-load faktycznie przeszkadza, czy karta i tak jest wtedy niesłyszalna w Twojej budzie. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez leven · Opublikowano
U mnie też wszystko działa z kilkunastoma modami, ale na próbę po prostu wytnij folder "mods" -
Przez dan254 · Opublikowano
Wybierz 2-3 i idź do salonu.Przejedz się i wybierz który Tobie najbardziej odpowiada.W salonie jeśli jesteś zdecydowany zazwyczaj zawsze się coś utarguje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi