Moje projekty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Czyli szmelc? bo ja się cały czas zastanawiam jakie słuchawki kupić do mojego przyszłego PlayStation 5 , zalezy mi przede wszystkim na wygodzie żeby mnie uszy nie bolały od ucisku słuchawek itd i żeby można je było podłączyć do telefonu -
Przez PaVLo · Opublikowano
https://www.gamewatcher.com/news/stalker-2-patch-notes-roadmap-of-updates-for-2024 -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
Państwo z dykty i ktoś oczekuję że będzie lepiej , z takim podejściem daleko zajedziemy (Zapraszam do wątku poświęconego Energetyce): Bosak o głosowaniu nad ETS: wszyscy byli za, bo nikt nie wiedział, nad czym głosuje Czy posłowie nie wiedzą, za czym głosują? Oczywiście. Tylko nie jest to nowe zjawisko, dzieje się tak teraz, działo się tak i 20 lat temu. Nawet kiedy rozstrzygają się sprawy, które na dziesięciolecia kształtują rzeczywistość w kraju. Teraz o tej oczywistości przypomniał wicemarszałek Sejmu Krzysztof Bosak. Będziemy mieć Amerykański gaz od ruskich: "WSJ": Przedsiębiorca z USA chce kupić gazociąg Nord Stream 2 Stephen P. Lynch, amerykański przedsiębiorca z Miami, stara się kupić gazociąg Nord Stream 2, uszkodzony w 2022 r. w wyniku aktu sabotażu - powiadomił w piątek dziennik "Wall Street Journal". Lynch uważa, że przejęcie gazociągu odpowiada interesom USA w perspektywie długookresowej i zwiększa szanse na pokój w Ukrainie. -
Przez Qrdello · Opublikowano
"Czekaj młody nie spadaj jeszcze z tego płotka, bo muszę tutaj bossa ubić" Coś o tym wiem, kilka razy odpaliłem BB opiekując się starszym młodym, on płakał a ja szukałem zakrętu bez mobków, żeby mu cośtam dać lub pomóc jak glebę wywinął -
Przez Vulc · Opublikowano
Zakupiłem Rebirth. Teraz pozostaje tylko skończyć jedynkę i zobaczymy jak dalej się potoczy historia. Ale to już temat na święta. Generalnie to moja pierwsza od 2 lat cyfra, kupiona na konsoli. Stronię od dystrybucji cyfrowej w kwotach większych niż 100 zł, ale zostało mi trochę różnych kuponów prezentowych, a zanim przejdę ten tytuł, podstawka 2x straci na wartości. Słyszałem, że performance mode nie wygląda na podstawowym PS5 zbyt dobrze. No cóż, zobaczymy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi