Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź kabel usb, przetnij go, ogarnij gdzie jst + a gdzie - zlutuj sobie kabelki od chłodzenia w necie masz opisaną złącze 4pin pwm więc nie będzie probelmu (nie mogę wstawiać grafik). Tylko że dostaniesz tylko 5v i szału nie będzie. Można się bawić w jakieś układy, które ci podadzą te 12v. Można też samemu sobie zlutować coś takiego

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Pajęczyna w wersji master level   Agencja szpiegowska Mosadu ujawniła materiał filmowy pokazujący jej działania przeciwko irańskim systemom obrony powietrznej i wyrzutniom rakiet balistycznych w Iranie dziś rano. Według izraelskiego urzędnika, Mossad zbudował tajną bazę dronów wybuchowych w Iranie na potrzeby dzisiejszej porannej operacji. Drony zostały użyte do zaatakowania wyrzutni rakiet balistycznych w bazie w pobliżu Teheranu, uniemożliwiając Iranowi wystrzeliwanie pocisków w kierunku Izraela, gdy rozpoczęły się dzisiejsze poranne ataki. Ponadto do Iranu przemycono pojazdy z systemami uzbrojenia. Systemy te zniszczyły irańską obronę powietrzną i dały izraelskim samolotom przewagę powietrzną i swobodę działania nad Iranem. Trzecia tajna akcja polegała na rozmieszczeniu przez komandosów Mossadu precyzyjnych pocisków w pobliżu stanowisk przeciwlotniczych w centralnym Iranie    
    • Po antyukraińskich wpisach nie spodziewałem się przeczytać nic mądrego, ale to jest dobre  Nic głupszego już w tym tygodniu na pewno nie przeczytam     Biedny reżim popierający terroryzm, zbrojący się w atom i współpracujący z rosją i to konkretnie, czyli reżim wspierający państwo zarządzene przez agresywną mafię, która jak tylko poczuje się odpowiednio silna, chce atakować Polskę. Co za wstrętny Izreal, który im zniszczył cywilne wyrzutnie rakiet i cywilne instalacje wojskowe. Przecież Iran chciał się tylko przywitać i pobawić atakami wspierając dżihad. Ichnia religia wcale nie uczy nienawiści do żydów i nie indoktrynuje ich do wysadzania się w powietrze na złość Izraelowi lub zachodowi.   Biedny Iran. Teraz będą musieli wydać kasę na odbudowę i na nowe pasy shahida im nie starczy! Nie przyjadą do np. Polski na pokaz mody rozrywkowej. Co za wstrętny "napad" Izraela na niewinne państwo.  buuuuu   aż się rozpłakałem.       Komentarz na serio: I bardzo (wiadomoco) dobrze.       * * *      Tymczasem onet trąbi o tym, że odpowiedzialni za zakup black hawków w wersji cywilnej i niepotrzebnych Apaczy powinni siedzieć. Wiele razy pisałem o tym, że czy PO czy PIS, ich podejście do naszej obronności rodzi pytanie "czy oni są tak przekupni i tak bardzo mają w dupie losy Polski, czy to ktoś z rosji nakazuje im podejmować kroki w celu sabotowania własnej armii"
    • Nie ma się co przejmować. Istnieje taki typ osobowości, który bardzo dobrze się czuje w sytuacji uregulowanych granic dla jak największej liczby rzeczy.   Ja nie jestem żadnym fascynatem motoryzacji. Nigdy nie jeździłem na torach. Przy dobrych warunkach prędkości typu 180 czy 200 są dla mnie po prostu naturalne. Nie powodują u mnie jakiejś euforii czy czegoś takiego. Kilka razy zapłaciłem mandat za przekroczenia. Kilka razy otrzymałem upomnienie. Nic nadzwyczajnego.
    • W temacie wyborów:   Tusk tydzień temu:   Tusk dzisiaj: Kula śniegowa nabiera coraz większego rozpędu skoro już nawet PDT mówi stanowczo.
    • https://wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-izraela-na-iran-jest-nowe-uderzenie-celem-dawna-stolica-relacja-na-zywo/l5hxxtr     https://wiadomosci.onet.pl/swiat/iran-oglosil-ze-atak-izraela-to-deklaracja-wojny/vle3ghm     https://wiadomosci.onet.pl/swiat/donald-trump-ostrzega-iran-zrobcie-to-zanim-bedzie-za-pozno/wlp4lls     https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nagla-decyzja-izraela-zamyka-wszystkie-swoje-placowki-dyplomatyczne-na-swiecie/6z6jh80
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...