-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Naprawianie tego, będzie trwało jak najazd ruskich na Ukrainę 🙂 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Lepiej się gra bez licznika a jak tak bardzo chcesz go mieć to w prawie każdym luncherze oprócz Epica można go sobie włączyć. -
Przez Vulc · Opublikowano
Zabawne jest to, że część recenzji nawet o problemach nie wspomina, za to zaczynają się od zachwytów nad tym, że gra w ogóle wyszła. Każdy wie, że chłopakom i dziewczynom było ciężko, nie trzeba o tym przypominać. Co to jednak zmienia w tej sytuacji? Jaka gra jest, każdy widzi. I fajnie, że znalazły się też portale, które to napisały otwarcie, a nie bawiły w jakieś pokrętne aluzje. Temat AI też widzę poruszony. Generalnie od dawna większość developerów kładzie na to laskę, gdzie kiedyś pracowały nad tym całe zespoły. Jednym z najlepszych przykładów zawsze będzie FEAR. Dziś zrobiłem jeszcze dwie godziny. Mam 40(!) apteczek, tony kiełbory, chleba i puszek, morze amunicji i w sumie już całkiem sporo kasy. Niektóre bronie naprawiam, ale zazwyczaj po prostu strzelam z tego co znajdę. Przeciwnicy są tak bezmyślni, że nie potrafią przeprowadzić praktycznie żadnej sensownej akcji przeciwko graczowi. Coś pokrzykują, gdzieś biegają, rzucą granatem. Po czym zapominają, że z kimś walczyli i wracają do gapienia się w ognisko. Tyle jeśli chodzi o sruvival. Nie wiem ile im zejdzie na naprawianiu tego bajzlu, ale się domyślam. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Pany a chcecie się pośmiać przez łzy ? Jeśli rozpoczniesz karierę i założysz własne linie lotnicze to będziesz musiał kupić samolot i teraz najlepsze, jeśli go rozbijesz to tracisz go na zawsze, jest ubezpieczenie, ale one nie pokrywa 100% wartości Gracze casualowi zesrają się jak to odkryja :E https://forums.flightsimulator.com/t/wait-until-casuals-wreck-their-first-2024-career-mode-airplane-details-and-spoilers/670597 Dark Souls — the Flight Simulator
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi