Kod rabatowy Dzień Administratora - obowiązuje do 31.07.2020
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Special-1 · Opublikowano
Szczerze nie chciałbym takiej karty, która sobie tak chrobocze jeszcze za 3500zł. -
Przez xtn · Opublikowano
W xkom na gorącym strzale od rana leży RTX 5070 za 2599zł, nawet spoko wersja Gainward GeForce RTX 5070 Python III i sprzedało się dopiero połowę oferty. Znaczy, że ceny dalej będą spadać, jak przed komuniami nie ma popytu na te karty. W lipcu promki mogą być na 2300-2400zł -
Przez Elder · Opublikowano
Używam RFB od 2019 roku. W Black Friday w USA było 25% off to nabrałem tego trochę OFC pewne udoskonalenie tego co producent proponuje od razu wjechało aby spasowanie poprawić z wnętrzem rurek akrylowych. Prosty mod filcowa tarczka od Dremela bo na łożysku jest za duży luz względem rurki akrylowej. Efekty pracy RFB są zdecydowanie lepsze jak rymera/papieru ściernego i paprania się w ręczną obróbkę rurek po ich docięciu na wymiar. Zapomniałem o szlifierce kołowej ... bo RFB ją kasuje, maksymalnie skraca czas pracy przy rurkach. To nie jedyna zmiana bo klasycznej deski z krążkami do gięcia też nie używam od dawna i zbiera kurz... była dobra do prostych projektów CLC Custom deska z przekładanymi kostkami jesionowymi pozwala na bardziej zaawansowane projekty. Nawet drugą sztukę robiłem dla kogoś z forum dłuższy czas temu. Cóż...potrzeba matką wynalazku. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Ukończyłem, 27 godz., zajebista gra
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi