Podzespoły do Komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Nie będzie migotania, ale bolączki RR będą, bo gra wygląda najlepiej z DLAA, ale oświetlenie, szczególnie wnętrz, wymaga RR. No i na PC masz RenoDX, które sporo rzeczy poprawia i pozwala co nieco dostosować pod własne gusta. Bez RenoDX: Z RenoDX: -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nic nowego, od czasu pierwszych delidów proca się sklejało i jak był problem to na gwarancję ludzie oddawali. I z kim tu później pisać czy rywalizować? -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
@Lameismyname Sorry za spam, ale czemu sprzedajesz? -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Sprawdzę sobie później Hitmana, ale nie kojarzę aby wydajność była jakaś tragiczna w 1440p. Nawet z samej ciekawości. O ile PT mogą nie uwzględniać to myślę że RT jest już raczej w ultra uwzględnione. Ale bez wiedzy co oznaczają poszczególne presety można dywagować. Jak dla mnie to Ultra powinno oznaczać raczej wszystko na max co będzie dostępne na premierę czyli raczej z RT. Ja sobie bardzo dobrze zdaje sprawę i traktuje to właśnie poglądowo, ale można mieć już jakieś wstępne porównanie. Szczerze mówiąc to przeszedłem też już niejedna grę na PC który nie spełniał wymagań na max ustawienia i nie miałem jakichś problemów. Choć zdarzało się też w druga stronę że powinno pójść z "palcem w d****", a było inaczej Generalnie każdą gra na inaczej i na podobnych czy niemal takich samych PC też możne działać inaczej bo zależy to od skonfigurowania Windowsa i ktonjakinma syfnw systemie -
Przez Kyle · Opublikowano
to jest dopiero ciekawy tekst: Wyhacz sobie jakiegoś najnowszego ThreadRipper albo XEON z mnogością rdzeni, a nie marnuj swojego czasu na konsumenckie procki dla biednej gawiedzi jak my x-P
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi