Realtek ALC1220 wbudowany czy starty Sound blaster X-FI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lamparcicho · Opublikowano
Aż sobie wyobraziłem jakby to wyglądało w wykonaniu TVP No i oczywiście w głównej roli on: -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Karro Odpaliłem. Wszystko jak w sygnaturze, jedynie OC rdzenia na grafie zjechałem minimalnie do dołu. Na screenie wszystkie potrzebne odczyty. Ustawienie 1440p EPIC + DLSS Q + FG (Nvidia) Zainstalowałem też tego moda (jako jedynego): https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7 U mnie rozwiązał problem dropów do 10-20 FPS. Mod w wersji "01 Optimized Tweaks BASE 1.31" - wersja która nie pogarsza oprawy graficznej - polecam. -
Przez galakty · Opublikowano
Po angielsku nie czyta jak bot z kartki? -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie no to nie tak sigmy terkotały konkretnie fluctus tego nie robi ostatnio właśnie odświeżyłem sobie pamięć jak sigma terkocze bo trafił do mnie pc z ferą 3, przy okazji wymieniłem na niej wentylator na arctica bo się nie dało wytrzymać. Fluctus po prostu wytwarza duży szum powietrza, może przez te ząbkowane łopatki kto wie, dla mnie nawet na niskich rpm wydaje się głośny + jeden z tych które miałem zaczął po czasie "stukać" i taki przypadek też inna osoba jeszcze na pclab miała. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Badalamann Za Braunem odejdzie zapewne cała Konfederacja Korony Polskiej, czyli 1 europoseł i 2 posłów. To dość dużo. Wątpię, aby ich wyrzucili.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi