Czy dysk Goodram IRDM PRO gen 2 256 GB będzie dobrym wyborem?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nikt normalny nie rozbiera nowego GPU ale ja jak postanowiłem w nowej Inno3d 5070ti dnia pierwszego położyć PTMa na rdzeń zauważyłem, że wszystkie cewki były fabrycznie zalane jakąś żywicą do okoła (kolor przezroczysto-mleczny). Wątpię aby mi się to przewidziało, chociaż robiłem to po nocy zmęczony jak koń po westernie. Może to tutaj tkwi cała magia... a może nie. Tak czy srak nie znam przypadku głośnych cewek w Inno3d co traktuję jako wartość dodaną. No i zawsze jest dupochron w postaci 14 dniowego zwrotu jakby rzeczywiście miało się mega pecha. A tak na marginesie, uwielbiam prosty industrialny styl, więc akurat design Inno3d mnie urzeka. To taki Glock wśród GPU -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Czego szukają i gdzie? Mniejszości? Terenów z czarnoziemiem lub jakimiś złożami? Gotowi wyciągnąć więcej 200 przed atomem? Nie żeby się oglądać na Europę i USA. Zwykły element mobilizacyjny bo widocznie minerałów i bogatemu paktowi brakuje. Utrzymywanie samemu dużej armi będzie kosztowne a kto najbardziej odciągnie sobie od ryja to ci powiem że nie politycy. Możesz się bać co najwyżej o mikrusów między ruskimi a królewieckim. Tak ci ten pułkownik w historii realnej opowiadał. -
Przez Send1N · Opublikowano
Aż dziwne że po raz kolejny wbił szpilę amd mając obecnie w skrzynce 6900xt trzeba przyznać że coś nowego z jego strony -
Przez lukadd · Opublikowano
Po UV na większości kart zauważalnie mniej słychać cewki. A ogólnie każda sztuka jest inna, na jednej będzie cicho, na drugiej znośnie, a 3 czy 4 do zwrotu. Mój 4090 giguś ma bardzo ciche cewki nawet stock i wysokie napięcie, ale wiem, że co prawda sporadycznie, ale trafiały się ludziom sztuki z głośnymi gdzie nawet UV za wiele nie pomagało. -
Przez sideband · Opublikowano
Miałem to Inno3d nie ma tragedii jeżeli chodzi o cewki Po UV już nie było ich słychać. Ale jak ktoś wrzuca to blok to cewki nagle zacząć się bardziej odzywać nawet pomijając cichsze tło
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi