Problem z obrazem na nowym setupie - mrugające pixele
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Pieszy powinien mieć obowiązek zatrzymać się przed przejściem i po upewnieniu się, że ma drogę wolną dopiero wejść. Za dużo mamy przypadków wtargnięć na przejście w momencie gdy kierowca często nie ma szans na zatrzymanie się. -
Przez VRman · Opublikowano
No i aktualizacja: 14:40: już tylko 6 ofert poniżej 4100. W tym jedna na allegro z trzema sztukami, więc tylko pięć. Także apropo tamy z obrazka: "She's gonna blow!!!" Za to RAM faktycznie sunie w dół póki co. 1700 jako najtańsze oferty jednego dnia, potem 1650 przez kilka dni, potem 1600, a teraz sporo ofert za 15xx. Mowa o 2x16 6000 CL30 oczywiście. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Przepis jest dobry. To było zwyczajnie dostosowanie prawa do standarów europejskich. Co do samej sytuacji to wina Żurka też oczywista. Piesza wyraźnie podchodziła do przejścia, a gdy on na nie wjeżdzał to juz wręcz wchodziła na pasy. P.S. Programy gdzie kierujący samochodem rozmawia z dziennikarzem czy youtuberem to głupota. Szczególnie że jeżdzą po centrach miast. -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Wersja sterownika to : 6001.15.161.1 Dodam, że wgrywałem nowszy niż dostępny na stronie asusa czy apikacji MyAsus. ( Próbowałem się ratować zmianą sterownika) -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja bym na twoim miejscu tego tak nie zostawiał i po prostu zwrócił ten zasilacz skoro nie jest w pełni sprawny dopóki masz jeszcze czas na zwrot, będziesz chciał kiedyś użyć natywnego kabla czy go odsprzedać i bo będzie z wadą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi