Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam przymierzam się do stworzenia stanowiska "retro". Swego czasu od @duniek zakupiłem obudowę i czeka. Monitor Samsung SyncMaster 75x tez w planach.

Jak ten czas leci. 10 lat temu Mój syn miał okazję obcować ze sprzętem z "tamtej" epoki, Samsung 753DFX, Athlon XP 3200+, AMD Radeon 9800. Żałuję, że sprzedałem tamten sprzęt...

IMG_20150219_190840.jpg

• Like 3
  • Upvote 4
Opublikowano

ja sie nie odnajduje w porządku, jak sprzątne to max 2-3 dni i znowu jest burdel ale to wynikalo z handlowania sprzetem jak i rzezbienia z kablami, nie tylko takimi do PC, cos tam lutowalem itp

jak przez pol roku nic nie robilem (tzn brak handlu itp) to porzadek sie w miare utrzymywal

teraz znowu burdel jest ale stopniowo sie zmniejsza bo wystawilem troche roznego sprzetu do LC, jakies stare uszkodzone plyty gpu itp - i o dziwo ludziki kupują i pula sprzętu sie zmniejsza

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No coś retro hardware wraca do łask i nie tylko retro 

ostatnio i młodsze graty ale jak patrzę na np Kingpiny czy Dark na Ebay USA czy w DE

to łeb urywa jakie ceny na aukcjach ludzie walą.

20250326_224806.thumb.jpg.68f5b2ac98de6214b419f18c9a040301.jpg

Walczyłem bo brakuje w kolekcji ale litości...gdzie koszty shippingu cła itd...koszmar wyjdzie na finał.

Edytowane przez Elder
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Elder napisał(a):

No coś retro hardware wraca do łask i nie tylko retro 

ostatnio i młodsze graty ale jak patrzę na np Kingpiny czy Dark na Ebay USA czy w DE

to łeb urywa jakie ceny na aukcjach ludzie walą.

20250326_224806.thumb.jpg.68f5b2ac98de6214b419f18c9a040301.jpg

Walczyłem bo brakuje w kolekcji ale litości...gdzie koszty shippingu cła itd...koszmar wyjdzie na finał.

Tyle że akurat w wypadku EVGA to modele premium to już dzisiaj białe kruki. Firma przestała produkować karty graf to i ceny jej produktów z lat poprzednich poszybowały. No i Kingpin to absolutna topka.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Ogólnie biała buda mocno "oddaje"...już mi się znudziła trochę i korci Hyte Y70.

Białem budy od dawna mi się podobają ale z drugiej strony ja jestem taką osobą u której wszystko musi do siebie pasować i każdy element zgrywać się ze sobą kolorystycznie ;) dlatego nigdy nie kupiłem białej budy bo musiałbym mieć całą resztę białą łącznie z biurkiem i monitorem a tu już u mnie niewykonalne :thumbup:

Edit to znaczy sory miałem 20 lat temu włącznie z białym monitorem 14" z dupą wtedy wszystko było białe nawet klawiatura i myszka z kulką :E 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

@Send1N mnie korci ten czarno czerwony...no ale znów mam 10x P12 white argb i trzaby całą baterię wentyli zmieniać od nowa 😆😅

Nie prowokuj, ja ostatnio jak wrzuciłem fotkę niebieskiego z czerwonym to mi podesłał gifa z suką policyjną xD 

• Haha 2
Opublikowano

Możliwe, że będę miał kupca na budę asusa...i tak się zastanawiam czy nie skorzystać z tej opcji... Hyte Y60 czy light base 900DX? Obie mi się podobają i mam dylemat którą ewentualnie wybrać gdy na to przyjdzie  :E