ShaDow_Pro 566 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Jak nie będę musiał to nic na gwarancję nie oddam, kupuje coś nowego i coś nie tak, to od razu zwrot, musi być ideał. 3
DarkeVo 337 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia @ShaDow_Pro ja ogólnie zazwyczaj tak robię że jak coś mi nie pasi to odrazu zwrot bo nie mam zamiaru czekać później na sprzęt. Ogólnie to wszyscy jadą na sztukę a kontrola jakosci chyba leży Ostatnia zmiana i zdziwiłem się że na tył do h9 mi nie wszedł wentyl od lian li🙆 widać są trochę szersze od standardowych 120 no ale cóż🤷🤣🤭 5
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia @DarkeVoFajnie wyglądają te wentyle od Lian LI, ja miałem fazę ostatnio na matx jakiegoś.
DarkeVo 337 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @ShaDow_Pro oj też myślałem o matx ale jednak wolę zostać przy atx, zwłaszcza że mam teraz dość dużo miejsca na biurku no i temperatury też sa pewnie lepsze😅
Send1N 4 190 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @DarkeVo odpaliłem testowo tego Thermalrighta łożysko po przystawieniu ucha jest słyszalne ale z kilku centymetrów już go nie słychać więc przy zamkniętej budzie jest to do przyjęcia, jak zwykle FDB FDB'owi nie równe sam ring wygląda świetnie w porównaniu do light wingsa nie dość że o wiele lepiej się prezentuje bo jest cieniutki to jeszcze ta biel jest zimna a nie ciepła (zżółknięta) jak w BQ
DarkeVo 337 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @Send1N nie no kolory są świetne, nawet taka tęcza wyglada super😅 a łożyska to loteria w każdym wentylu. Już chyba nie ma ultra cichych😆
Send1N 4 190 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Ultra ciche wręcz bezszelestne nawet po przystawieniu ucha z tych dostępnych na rynku ma np BQ Shadow wings 2 i to samo było w starych "silent wings 2" Edytowane 5 Sierpnia przez Send1N
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Czyli wychodzi że fajne wentylatory, ja do BQ Light wings miałem słabość, kiedyś miałem 4 białe w 800DX, kupiłbym znowu ale drogie są i szkoda mi $
Send1N 4 190 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Od light wingsów wizualnie prezentują się o niebo lepiej, natomiast w LW łożyska nie słychać wcale po przystawieniu ucha do silnika a w tym TR owszem ale na tyle cicho że jest to do przyjęcia, w takiej kasie spoko wentylator, ma też możliwość szeregowego łączenia i antywibracyjne rogi 2
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) @Send1N Za 33zł spoko opcja. Ja nie polecam za to Duala 5060Ti, dzisiaj leci zwrot. Karta na stock w OCCT PL 180W, wbija 2400rpm i 80* na biosie quiet. Ogólnie to podsumuje to tak, jabra - Asus Dual. Zamówiłem MSI Gaming, 2 wentylatorową zobaczymy. Edytowane 6 Sierpnia przez ShaDow_Pro 3
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Update, MSI Gaming, ten sam test i nagle 63* i 1400rpm. Jest różnica Edytowane 7 Sierpnia przez ShaDow_Pro 6
Krzysiak 1 529 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia No to trochę większe GPU w budzie...9070xt leci na rma, a zawitał 7800xt tymczasowo. 3
DarkeVo 337 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia @Krzysiak a co było z kartą? Czasem nie wiem sam czy my użytkownicy mamy jazdy na bani czy poprostu producenci robia taką masówke i maja wylane w jakość i w nas 1
j4z 943 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 9 minut temu, DarkeVo napisał(a): maja wylane Mają.
Krzysiak 1 529 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 18 minut temu, DarkeVo napisał(a): @Krzysiak a co było z kartą? Czasem nie wiem sam czy my użytkownicy mamy jazdy na bani czy poprostu producenci robia taką masówke i maja wylane w jakość i w nas Ogólnie dzisiejsze moje posty w rdna4 podsumowują temat. 2
Rusław 71 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) A to mój komp i stanowisko po zmianach😊 Edytowane 23 Sierpnia przez Rusław 11 3
Send1N 4 190 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Wyłącz tylko jeszcze to odpustowe rgb pod stojakiem na słuchawki i w myszce i daje 10/10 całe stanowisko elegancko kolorystycznie dopasowałeś (nie tylko wnętrze budy) i to jest sztuka, sam zawsze tak robię Edytowane 23 Sierpnia przez Send1N 1 1
Rusław 71 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Dziękuję za pochwałę, tęcza oczywiście do zmiany na taki sam kolor jak oświetlenie w kompie😉 1 1
krzysiek_1990 74 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia wymieniłem 9 letnią 24" iyame 2483hsu 60 hz na dell alienware AW2724DM
j4z 943 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Czemu nie oledzik? Ostatnio miałem na testach iiyama GB2790QSU-B5 i powiem Ci, że do LG C2 nawet podjazdu nie miała. Pomijam kwestię wielkości ekranu.
Send1N 4 190 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Może dlatego że trzeba dać ponad 2 razy tyle co on dał za ten ekran swoją drogą to w cenie tego alienware można mieć: LS32DG500EUXEN 32" 180hz.. tym bardziej że po zdjęciu widzę że siedzisz dalej od 27" niż ja od 32" Sam 3 miesiące temu go nabyłem i jestem bardzo zadowolony (przechodziłem z 27" 1440p) myślałem że będzie lipa ale 1440p w przypadku 32" jeszcze daje radę za 1050zł to jest petarda ekran do multi fps. Edytowane 24 Sierpnia przez Send1N 1
DarkeVo 337 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ja mam 34 cale 3440x1440p biurku i naprawdę jest w pytę chociaz miałem strach że będzie za duży😅 ale wiekszy to już by była raczej przesada przy biurku do grania 1
Qrdello 832 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia A ja w kompie nie zmieniłem nic, zmieniło się natomiast biurko i częsciowo wyposażenie gabinetu: 8
krzysiek_1990 74 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 4 godziny temu, Send1N napisał(a): Może dlatego że trzeba dać ponad 2 razy tyle co on dał za ten ekran swoją drogą to w cenie tego alienware można mieć: LS32DG500EUXEN 32" 180hz.. tym bardziej że po zdjęciu widzę że siedzisz dalej od 27" niż ja od 32" Sam 3 miesiące temu go nabyłem i jestem bardzo zadowolony (przechodziłem z 27" 1440p) myślałem że będzie lipa ale 1440p w przypadku 32" jeszcze daje radę za 1050zł to jest petarda ekran do multi fps. Normalne biurko 120x60. Byłem w sklepie dla idiotów popatrzeć na 32 i za wielkie dla mnie stąd padło na 27"
Send1N 4 190 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia A tam za wielkie, kwestia 2-3 dni i się człowiek przyzwyczaja, ja mam biurko narożne 150x50x90 (w miejscu gdzie jest monitor i klawiatura ma szerokość 50) więc siedzę bliżej 32" niż ty przy 27 na początku było ciężko ale się przyzwyczaiłem, przynajmniej mam większe głowy w multi fps'ie
Rekomendowane odpowiedzi