DarkeVo 335 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Ja to muszę się chyba opytać czy nie jestem za stary na adopcje🤭 może też mi ktoś pc złoży🤣🤣 1
Krzysiak 1 517 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września W dniu 28.09.2025 o 08:29, oldfashioned napisał(a): Cudna buda, juz widze paluchy mlodej odbite na tym co 2gi dzien Skąd ja to znam
j4z 936 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Z 5700x3d na 9800x3d i z powietrza na aio 1 9
j4z 936 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Swoją drogą brzydko świecą te Aresy. Na zdjęciu tak nie widać ale nierównomiernie. Poprzednio ddr4 miałem tridenty, dużo ładniejsze i pięknie świeciły.
DarkeVo 335 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października No niestety tak to jest z tym całym podświetleniem, męki żeby to wszystko dopasować przez to kupiłem ram bez podświetlenia bo mnie juz szlak trafiał🤭
Krzysiak 1 517 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Ja dla mnie ujdą, bardziej mi zależało na tym żeby były białe niż na RGB.
Send1N 4 153 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października 23 godziny temu, DarkeVo napisał(a): No niestety tak to jest z tym całym podświetleniem, męki żeby to wszystko dopasować przez to kupiłem ram bez podświetlenia bo mnie juz szlak trafiał🤭 Dlatego ja zostałem przy starej szkole zamiast rozświetlać wentylatorami czy innymi "paskami" led na częściach mam dwie listwy argb schowane w rogach budy których nie widać i one rozświetlają wnętrze, z mocno przyciemnioną szybą w 4000d dobrze to wygląda Jedyne co świeci oprócz nich w budzie to ten cieniutki ring w jednym TL-S12 na wyciągu (bo tylko jego widać przez boczny panel wśród innych wentylatorów które są czarne bez podświetlenia) i w jego przypadku biel jest zimna tak jak biel z moich listw wcześniej jak miałem light wingsa w tym miejscu to byłem nie zadowolony bo ring po wybraniu białego koloru miał ciepłą biel. 1
kamilos69 316 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października (edytowane) @j4z Mam identyczny dywan I stolik też taki podobny Edytowane 4 Października przez kamilos69 1
j4z 936 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Do niedawna miałem inny, też z miarę nowy. Pies zarzygał tak, że wolałem za 200zł kupić nowy. Zwinąłem i wyniosłem na śmietnik.
CryptTM 404 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października @j4z trochę mały ten monitor masz... @kamilos69 może za bardzo zabalowaleś i niechcący wbileś do @j4z na chatę, w dodatku czując się jak u siebie A teraz wszystko jakby takie... znajome... 2
Finak 36 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) Dzień dobry, Skoro o komputerach dzieci mowa... Jak to mawiają - stary, ale jary Karta graficzna padła ofiarą naprężeń , w efekcie czego dostała nowe gniazdo 12VHPWR v2.0 i wiązkę zasilającą. Mam nadzieję, że tym razem nic już się nie wydarzy... Edytowane 5 Października przez Finak 8
Yedi 277 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) Witamy kolejnego użyszkodnika xproto Edytowane 5 Października przez Yedi 1
Finak 36 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Only the dark side matters Pierwszy raz od kilkunastu lat mam komputer, w którym nie oplatałem kabli. Jednocześnie to mój najszybszy projekt Wszystko poza kablami USB 3.0 i USB-C z front panelu zostało zmodyfikowane na wymiar. Momentum Fractala dostały nowe rozgałęźniki w surowych wiązkach. Przewody zasilające od Ion+ poleciały na śmietnik a ich miejsce zajęły wiązki be quiet!. Zero kastetów - skoro "świat trzyma się na trytytkach" to u mnie również znalazły miejsce 8 3
Finak 36 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października @MarcoSimone Mareczku, jak na to wpadłeś? 1
j4z 936 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ważne, że dywan jest... I sygnatura gruba. 1 1
Send1N 4 153 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 8 godzin temu, Filip-5682 napisał(a): Stanowisko 80latka retro biurko i dywan z lat 70tych 3 1
hwdp43 1 700 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Fajna podkladka pod myszke 2 1
CryptTM 404 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października I cały komplecik magnesów na lodówkę Kurde, sam ich mamy tyle, że nie wiadomo co z tym zrobić, bo lodówka kiedyś z frontem metalowym (i problemu nie było) a teraz front szklany... 3 1
Rekomendowane odpowiedzi