CryptTM 544 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Spoko, da się zrobić, bo mnie zaciekawiłeś. Wrzucę zamiast P14 MAX wersję Reverse i się zatem zobaczy 1
CryptTM 544 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Dobra panowie, piekło zamarzło, zatęskniłem za małą obudową i wyleciał Phanteks a wróciła H1 Jakoś tak raźniej się z nią czuję 4 3
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia W dniu 1.01.2026 o 18:52, CryptTM napisał(a): O widzisz... Warto, Twoim zdaniem, zamienić taką sztukę z wersji MAX na Reverse? W H1 mam wentylator od wewnątrz, który zasysa powietrze z zewnątrz i tak można by coś zyskać na wydajności poprzez grubość wentylatora. Co myślisz? Coś tam może zyskasz ale to będzie marginalna poprawa a pogorszy się też kultura pracy bo pro są głośniejsze na tych samych obrotach co zwykłe P12/14, argb czy MAX 1
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @CryptTMmłody zastanawia się nad tym phantexem, polecasz go czy lepiej iść w coś innego, jemu akurat gabaryt pasuje, także ten aspekt możemy pominąć
CryptTM 544 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) @Krzysiak Zdecydowanie polecam, bardzo fajna obudowa, przestronna, super się w niej buduje, wejdą duże AiO na górę, typu EK Nucleus chociażby czy ALFIII. Ps. Będzie pewnie do sprzedania, jakbyś chciał, to puszczę Ci to w cenie zakupu - promocja noworoczna pisz PW. @Send1N Aż tak źle? Edytowane 2 Stycznia przez CryptTM
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @CryptTMnie wiem jak tam teraz stoi finansowo, boi czeka na wypłatę jak na zbawienie a i mi kilka stówek wisi Rzuć ceną na PW to mu przekażę info , może akurat go nie braknie
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 43 minuty temu, CryptTM napisał(a): @Send1N Aż tak źle? Nie pro prostu są głośniejsze więc jeżeli chodzi o kulturę pracy to zrobisz downgrade, do obudowy nie ma sensu ich brać, to są wentyle typowo pod chłodnicę/radiator. 1
CryptTM 544 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia No właśnie na chłodnicę myślałem testowo wrzucić dla porównania z P14 MAX, który pracuje teraz między 1000 a 1200rpm, więc i ten w takim przedziale by pracował. Kurde, kupię i sprawdzę, inaczej się nie dowiem, a co 1
King Arthas 124 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia U mnie skromniutko z RGB w obudowie, tylko ram, logo karty graficznej i coś z muzycznej tam pulsuje. Obudowa gigant, choć nie wydaje się - NZXT H9 Flow. 3
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia To białe chłodzenie jakoś mi tu nie pasuje @CryptTM myślę że mamy to więcej w pw 1
King Arthas 124 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Krzysiak napisał(a): To białe chłodzenie jakoś mi tu nie pasuje Bo pierw chciałem wszystko na biało, a potem się okazało, że tylko chłodzenie białe w dobrej cenie wyrwałem, a reszta jak widać, ale mi tam pasuje
Send1N 5 909 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, King Arthas napisał(a): Czy mi się wydaje czy podpórka karty stoi bezpośrednio na biurku? jeżeli tak to pierwszy raz widzę coś takiego
King Arthas 124 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Send1N napisał(a): Czy mi się wydaje czy podpórka karty stoi bezpośrednio na biurku? jeżeli tak to pierwszy raz widzę coś takiego To tylko się tak wydaje Podpórka jest w obudowie i stoi na obudowie na dolnej płycie. 1
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @King Arthas Co to za model chłodzenia?
King Arthas 124 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): @King Arthas Co to za model chłodzenia? Thermalright PA 140. https://www.ceneo.pl/185175232 Edytowane 2 Stycznia przez King Arthas 1
MrKetiw 220 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Zmieniłem NZXT H510 Elite na NZXT H6 Flow, temperatury spadły chyba o 10 stopni w dół Skrzynka piękna i mega kompaktowa na wysokość. 8
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Ja działam z nowym zasilaczem w zapasowym kompie. Wylatuje VS550, wleci Pylon. Edytowane 3 Stycznia przez ShaDow_Pro
Grolshek 951 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 godziny temu, ShaDow_Pro napisał(a): Ja działam z nowym zasilaczem w zapasowym kompie. Wylatuje VS550, wleci Pylon. Ja również robię przekładkę. Dziś odebrałem, wylatuje Probe wpada Pylon. 1
Grolshek 951 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 7 minut temu, wallec napisał(a): Dlaczego bronze? Nie chcieli Golda sprzedać za 170pln. 5
ShaDow_Pro 831 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Mi za 99zł też nie chcieli dać Platinum 1 1
Grolshek 951 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): Mi za 99zł też nie chcieli dać Platinum ŁAJZY!!! Może nie wiemy czegoś co wie Wallec? Hmmm??? Edytowane 3 Stycznia przez Grolshek 1
wallec 1 555 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Dobrze mieć platinium żeby nie było strat mocy. https://allegro.pl/oferta/zasilacz-fractal-design-ion-2-860-w-80-plus-platinum-18112323569 Edytowane 3 Stycznia przez wallec
Send1N 5 909 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 43 minuty temu, wallec napisał(a): Dlaczego Kup nowy platinum za stówkę tak jak shadow to pogadamy Edytowane 3 Stycznia przez Send1N 1
Grolshek 951 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, wallec napisał(a): Dobrze mieć platinium żeby nie było strat mocy np taki cesarz: https://allegro.pl/oferta/zasilacz-fractal-design-ion-2-860-w-80-plus-platinum-18112323569 Ale ogarniasz że my we dwóch kupiliśmy dwa zasilacze do zastępczych komputerów nowe w cenie tego jednego? Piłeś coś? Edytowane 3 Stycznia przez Grolshek
Rekomendowane odpowiedzi