DarkeVo 432 Opublikowano Wtorek o 10:36 Opublikowano Wtorek o 10:36 20 minut temu, Krzysiak napisał(a): będzie zadowolona Tak do momentu aż zaczną przychodzić nowe paczki🤭😆 moja mi juz dała spokój bo wie że to nic nie daje😆 2
CryptTM 473 Opublikowano Wtorek o 10:37 Opublikowano Wtorek o 10:37 @Krzysiak Nie widziałeś piwnicy Muszę jakieś regały na wiosnę kupić i coś tu posprzątać, bo już z przejściem zaczyna być problem... Chociaż do @duniek to mi jeszcze trochę brakuje... 3
Krzysiak 1 980 Opublikowano Wtorek o 11:14 Opublikowano Wtorek o 11:14 @DarkeVomoja widząc, że młody rozkręca kompa od razu zapytała co ja z tego będę miał...nie chce uwierzyć że na razie tylko wentylatory 3
DarkeVo 432 Opublikowano Wtorek o 11:58 Opublikowano Wtorek o 11:58 @Krzysiak u mnie to jak tylko moja widziała że jak odpinam kable od pc to juz było " znowu bedziesz grzebał w tym pudle" ale miałem teraz chwile wolnego to zrobiłem już przymiarke pod ustawienie gpu wertykalnie😆 riser już bedzie jutro i zastanawiam sie tylko nad wentylami żeby troche rozjaśnić. Na dole muszą zostać pewnie be quiet pure wings 3 bo muszą mieć 25mm🫣
CryptTM 473 Opublikowano Wtorek o 12:24 Opublikowano Wtorek o 12:24 @DarkeVo O widzisz Jaki riser waść zamówiłeś? Dedykowany czy coś innego?
Krzysiak 1 980 Opublikowano Wtorek o 12:31 Opublikowano Wtorek o 12:31 Ja zobaczę czy nie dać u siebie na testy wertykalnie, bo młodemu po zmianie budy zostaje riser. 1
DarkeVo 432 Opublikowano Wtorek o 12:37 Opublikowano Wtorek o 12:37 @CryptTM kupiłem od cooler master 4.0 bo współgrał z moja karta jak miałem uchwyt cooler master v3. Znalazłem nowy na vinted😆
CryptTM 473 Opublikowano Wtorek o 13:10 Opublikowano Wtorek o 13:10 @DarkeVo aż boję się zapytać, ile dałeś...
DarkeVo 432 Opublikowano Wtorek o 13:14 Opublikowano Wtorek o 13:14 @CryptTM wyszlo jakoś 110 z wysyłka. Troche drogo ale cóż
Krzysiak 1 980 Opublikowano Czwartek o 15:08 Opublikowano Czwartek o 15:08 Jedna paczuszka dziś przyszła, jeszcze jedna do drugiego kompa będzie 😁 2
ShaDow_Pro 673 Opublikowano Czwartek o 15:22 Opublikowano Czwartek o 15:22 @Krzysiak Testuj i daj znać jak się sprawują. 1
Krzysiak 1 980 Opublikowano Czwartek o 15:42 Opublikowano Czwartek o 15:42 (edytowane) @ShaDow_ProJak będzie mi się chciało to jeszcze dziś po robocie (po 19) wrzucę do budy...chyba że będę zajęty wrzucaniem gratów młodego do phanteksa od @CryptTM Edytowane Czwartek o 15:43 przez Krzysiak 1
Krzysiak 1 980 Opublikowano Czwartek o 19:09 Opublikowano Czwartek o 19:09 (edytowane) Wrzucone na szybko, jeszcze się zastanawiam nad kartą wertykalnie...no i korci zmienić wentyle na chłodnicy Zaraz działamy dalej @CryptTMdotarła nienaruszona Edytowane Czwartek o 19:17 przez Krzysiak 4 2
DarkeVo 432 Opublikowano Czwartek o 20:16 Opublikowano Czwartek o 20:16 @Krzysiaktez właśnie skończyłem a byłem w domu po 19 i jeszcze nie obyło sie bez komplikacji. Wentyle na dole maja 28mm więc musiałem kombinować żeby wentyl nie obcierały, przy wentylu 25 mm jest git. Później powalczę ustawic wszystko na ciemny pomarańcz😅 5
CryptTM 473 Opublikowano Czwartek o 21:32 Opublikowano Czwartek o 21:32 @DarkeVo Lian Li, czy jakiś chińczyk? @Krzysiak No i super, że dojechało całe. Tak masz więcej szkła niż metalu, więc też się martwiłem Jak znam życie, to pewnie siedzicie i działacie, mimo późnej pory
DarkeVo 432 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) @CryptTM Lian li sl wireless z chińczyków sie wyleczyłem, niby te chińczyki są ładne co nie które ale wydajnością czy kultura pracy nie grzeszą😅 @Krzysiak no u Ciebie by pasowała karta wertykalnie, masz duża bude i by troche zakryła tą pustkę na dole obudowy Edytowane 22 godziny temu przez DarkeVo
Send1N 4 909 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 52 minuty temu, DarkeVo napisał(a): @CryptTM Lian li sl wireless z chińczyków sie wyleczyłem, Pytanie do kiedy jak to leciało? "W pewnym wieku przychodzi ten czas w którym rezygnuje się z podświetlenia" 4
DarkeVo 432 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 50 minut temu, Send1N napisał(a): Pytanie do kiedy Tego to nikt nie wie🤷🤣 3
Krzysiak 1 980 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Mój gotowy, jak pisałem wczoraj jeszcze myślę nad zmianą wentyli na chłodnicy na montech żeby wszystko się zgrywało. Przy kompie młodego wyszedł mały zonk...nie mieści się chłodnica Arctic, tzn się mieści ale nie założy się panelu górnego 7
MarcoSimone 859 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu @Krzysiak wymień aio na wersję białą
Krzysiak 1 980 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu @MarcoSimonejest białe, taki efekt jest odkąd przyciemniłem szyby 🤣 1
Krzysiak 1 980 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Co do sprzętu młodego na razie tak poskładał. Jak wspominałem wcześniej chłodnica niestety za gruba i góra tymczasowo tak wygląda No i wentyl jeden musi jeszcze dokupić. Jeszcze od strony serwisowej Edytowane 13 godzin temu przez Krzysiak 6
Send1N 4 909 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Krzysiak napisał(a): @MarcoSimonejest białe, taki efekt jest odkąd przyciemniłem szyby 🤣 Musisz rozświetlić obszar przy chłodnicy aby się tego pozbyć, np jakiś pasek/listwa led na górę budy
DarkeVo 432 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @Krzysiakte wentyle na dole to phanteks m25?
Rekomendowane odpowiedzi