Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czarny mi też się zdecydowanie mniej podoba(kumpel ma i nie ma tego efektu).

Po zmianie obudowy mam wrażenie że mi karta temperaturowo odżyła, wstępnie po chwil grania kilka * mniej mam na GPU. 

Jednak TUF to był piekarnik %-) nie wspominając o szerokości, gdzie w końcu nie muszę zgniatać tak hpwr'a.

Edytowane przez ShaDow_Pro
  • Upvote 1
Opublikowano

Matko Boska ile się z tym kompem dziś na użerałem :pijaki:

IMG_20250615_145422~2.jpg

Mam jeszcze dwie P12 Notua i spróbuję je wrzucić w te wolne miejsce na górze jako wciągające, będzie wtedy przewaga wtłaczanego powietrza. Według Noctua to optymalne. W Meshify C sie nie sprawdziło wręcz pogorszyło temperatury GPU. Ciekawe czy tu będzie inaczej przez to że buda większa.

• Like 6
  • Upvote 3
Opublikowano
W dniu 14.06.2025 o 00:25, ShaDow_Pro napisał(a):

Skończyłem migrację do nowej budy przed chwilą.

Jak sie spisuje buda?? Mialem ja zamowiona i zapomnialem anulowac po zakupie dark base :hihot: Tylko ten 140mm z tylu obniz na max, u mnie w dark base tez jest za wysoko i bedzie obnizany, co prawda tylko troche ale jednak.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Jak sie spisuje buda?? Mialem ja zamowiona i zapomnialem anulowac po zakupie dark base :hihot: Tylko ten 140mm z tylu obniz na max, u mnie w dark base tez jest za wysoko i bedzie obnizany, co prawda tylko troche ale jednak.

Ja zamówiłem Dark Base co masz, ale po tym jak wstawiłeś zdjęcia ile jest miejsca na chłodnicę to zrezygnowałem. Wentylator obniżyłem potem.

Jestem bardzo zadowolony, myślałem że ją oddam, ale tak mi się spodobała że na jakiś czas zostaje ze mną. Dodatkowo jest chłodniej niż w poprzedniej budzie. 

Edytowane przez ShaDow_Pro
Opublikowano

Ale jakoś bardziej mi się spodobała, a budy Endorfy nie miałem i chciałem sprawdzić %-) a wymiary w to w sumie na plus u mnie że jest mniejsza. 

2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Matko Boska ile się z tym kompem dziś na użerałem :pijaki:

Mam jeszcze dwie P12 Notua i spróbuję je wrzucić w te wolne miejsce na górze jako wciągające, będzie wtedy przewaga wtłaczanego powietrza. Według Noctua to optymalne. W Meshify C sie nie sprawdziło wręcz pogorszyło temperatury GPU. Ciekawe czy tu będzie inaczej przez to że buda większa.

Widzę że w ostatnie dni na forum wjeżdżają nowe budy :cool:

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

@Phoenix.gdyby gpu dać wertykalnie to mogłoby to wyglądać lepiej.

@ShaDow_Prowidzę że i Tobie tufik się znudził :D 

Mi sie tak podoba, nawet nie chcialbym calego bialego i wertykalnie karty. Ale faktem jest, ze ta karta to mikrus w tej budzie i bedzie trzeba sie jej pozbyc i wsadzic cos wiekszego :cool:

• 2 tygodnie później...