ShaDow_Pro 555 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Na fotce się przesunęła, normalnie jest na rogu od strony szyby. 1
Send1N 4 153 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ten ALF w białej wersji to się zacnie prezentuje o niebo lepiej niż czarny... 1 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Czarny mi też się zdecydowanie mniej podoba(kumpel ma i nie ma tego efektu). Po zmianie obudowy mam wrażenie że mi karta temperaturowo odżyła, wstępnie po chwil grania kilka * mniej mam na GPU. Jednak TUF to był piekarnik nie wspominając o szerokości, gdzie w końcu nie muszę zgniatać tak hpwr'a. Edytowane 15 Czerwca przez ShaDow_Pro 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Matko Boska ile się z tym kompem dziś na użerałem Mam jeszcze dwie P12 Notua i spróbuję je wrzucić w te wolne miejsce na górze jako wciągające, będzie wtedy przewaga wtłaczanego powietrza. Według Noctua to optymalne. W Meshify C sie nie sprawdziło wręcz pogorszyło temperatury GPU. Ciekawe czy tu będzie inaczej przez to że buda większa. 6 3
Phoenix. 4 711 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 00:25, ShaDow_Pro napisał(a): Skończyłem migrację do nowej budy przed chwilą. Jak sie spisuje buda?? Mialem ja zamowiona i zapomnialem anulowac po zakupie dark base Tylko ten 140mm z tylu obniz na max, u mnie w dark base tez jest za wysoko i bedzie obnizany, co prawda tylko troche ale jednak. 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) 52 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jak sie spisuje buda?? Mialem ja zamowiona i zapomnialem anulowac po zakupie dark base Tylko ten 140mm z tylu obniz na max, u mnie w dark base tez jest za wysoko i bedzie obnizany, co prawda tylko troche ale jednak. Ja zamówiłem Dark Base co masz, ale po tym jak wstawiłeś zdjęcia ile jest miejsca na chłodnicę to zrezygnowałem. Wentylator obniżyłem potem. Jestem bardzo zadowolony, myślałem że ją oddam, ale tak mi się spodobała że na jakiś czas zostaje ze mną. Dodatkowo jest chłodniej niż w poprzedniej budzie. Edytowane 15 Czerwca przez ShaDow_Pro
Phoenix. 4 711 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Teraz, ShaDow_Pro napisał(a): ale po tym jak wstawiłeś zdjęcia ile jest miejsca na chłodnicę to zrezygnowałem. I kupiles mniejsza bude gdzie jest mnieje miejsca
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ale jakoś bardziej mi się spodobała, a budy Endorfy nie miałem i chciałem sprawdzić a wymiary w to w sumie na plus u mnie że jest mniejsza. 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Matko Boska ile się z tym kompem dziś na użerałem Mam jeszcze dwie P12 Notua i spróbuję je wrzucić w te wolne miejsce na górze jako wciągające, będzie wtedy przewaga wtłaczanego powietrza. Według Noctua to optymalne. W Meshify C sie nie sprawdziło wręcz pogorszyło temperatury GPU. Ciekawe czy tu będzie inaczej przez to że buda większa. Widzę że w ostatnie dni na forum wjeżdżają nowe budy 1
Krzysiak 1 517 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @Phoenix.gdyby gpu dać wertykalnie to mogłoby to wyglądać lepiej. @ShaDow_Prowidzę że i Tobie tufik się znudził
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @Krzysiak Był fajny, ale pora na coś nowego
Krzysiak 1 517 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) @ShaDow_Proja się biłem z myślami między powrotem do klasycznej budy a kontynuowaniem akwarystyki...na razie drugie wygrało i 900DX raczej na dłużej ze mną zostanie Edytowane 18 Czerwca przez Krzysiak
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @Krzysiak Ja z kolei na ten moment wracam do klasyki, na początku nie chciałem nawet odbierać ARX'a, ale tak mi się spodobał że też na jakiś czas zostaje ze mną. 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): @Phoenix.gdyby gpu dać wertykalnie to mogłoby to wyglądać lepiej. @ShaDow_Prowidzę że i Tobie tufik się znudził Mi sie tak podoba, nawet nie chcialbym calego bialego i wertykalnie karty. Ale faktem jest, ze ta karta to mikrus w tej budzie i bedzie trzeba sie jej pozbyc i wsadzic cos wiekszego
bofff 127 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca łańcuch pokarmowy w praktyce po upgradzie na EVO XL, zwykłe EVO do córki 8
Keleris 473 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Degragdacja na ten moment do laptopa, moje meble poszły do syna i zrobiłem pierwszy raz w miarę schludny porządek z kablami. Moja kanciapa za miesiąc powinna być gotowa. 2 2
Morgan 14 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Jeśli tak jak ja, zastanawiasz się czy karta 330mm jak np. Asus 5070 tuf wejdzie do BeQuiet 500DX z 360mm ALF 3 na froncie, to już znasz odpowiedź. 5 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Aktualnie GTX 1060, bo 5070Ti poszła na gwarkę 1
j4z 936 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca 16 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): 5070Ti poszła na gwarkę Co się stało?
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca @j4z Odkryłem że przy około 2100rpm wentylatory grzechoczą. 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Kolejna zmiana 9060XT Edytowane 10 Lipca przez ShaDow_Pro 7 1
DarkeVo 335 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Nie źle się spasowała karta wertykalnie w tej budzie z tak dużym chłodzeniem powietrznym😁 sprawdzałem to na top wejdą wentyle 3x140, całkiem spoko ta buda😅 4
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Ja oddałem 9060XT za słaba dla mnie, czekam na werdykt co w sprawie mojej 5070Ti, a teraz wpadła w ręce 3060 12GB jako zapasowa
duniek 254 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca (edytowane) taki złowiłem za 1800 77k 32gb z170 extreme 7+ 1080ti 3x 250gb ssd + 1tb hdd hx750 old mastercase maker 5 Edytowane 13 Lipca przez duniek 7 1
MarcoSimone 665 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca @duniek nigdy nie wyleczysz się z gruzu 4
Rekomendowane odpowiedzi