Keleris 473 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Wcześniej miałem 140x70 i to już był całkiem fajny rozmiar pod jedno stanowisko.
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca I jest prawie wszystko w czerni i z minimalnym podświetleniem. Wpadł 5 pak p14 max z najnowszej rewizji. Chociaż korci mnie zrobić taki czarny bulid w akwarium z tym chłodzeniem i kartą wertykalnie😅 9 1
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca W dniu 19.07.2025 o 11:30, ztx napisał(a): @ztx Z tego co widzialem to ta obudowa ma duży filtr na tyle, górze i dole tak? a to szklo jest przezroczyste czy przyciemniane? 1
ztx 167 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @DarkeVo Ma filtry na górze, boku i od spodu. Szkło jest lekko przyciemnione, jednak mogli by dać ciemniejsze
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @ztx widze w dobrej cenie ( używka za 350 zeta) h9 elite ale to szkło na górze ale duży plus za filtry w niej
ztx 167 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @DarkeVo U mnie H9 Flow, na górze perforacja. Nie wiem czy nie widziałem tej aukcji za 350 zł, ale chyba była bez wentylatorów. Elite ma podświetlane wentylatory i chyba z PWM. Flow ma bez podświetlenia na 3 PIN.
DarkeVo 335 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca @ztx tak to ta bez wentyli co piszesz. Tak flow lepsza a co montazu wertykalnie karty u Ciebie to myśle że możesz mieć problem przez węże od aio przy tym arcticu bo wychodza z dołu i będą przeszkadzać
grzechotnikd 29 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca (edytowane) Jako update mam kota. 1 rdzeń, jeden wątek, 1 ogon, 4 łapy. Wydajność zależna od nastroju i pogody. Edytowane 20 Lipca przez grzechotnikd 3 8
DarkeVo 335 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca No dobra, ale tak już naprawdę nic w tym roku nie zmieniam🤭🤭🤭🤣 6 4
Send1N 4 153 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Z*jebiście to wygląda w końcu masz ten efekt że cienki ring jest widoczny, co to za wentyle?
DarkeVo 335 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca @Send1N wentyle są od thermalright oczywiście 6x reverse i jeden zwykły. 1
DarkeVo 335 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca @Send1N lepiej pracują niż te na aio bodajże silent wings 4 i już jadą 3 kolejne na aio. Te be quiet wydają jakieś dziwne dźwięki może w jednym wentylu jest walnięte łożysko czy coś nie wiem. Myślałem że to pompa taka głośna ale jak ustawiłem wentyle na 0 rpm to pompa nawet spoko chodzi także to wentyle. A ten wentyl thermalright 34 zeta za sztukę na allegro także nie jest źle 😅 2
Send1N 4 153 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia @DarkeVo kliknąłem jednego zbyt dobrze ten ring wygląda aby na wyciągu nadal siedział light wings 120 dodałem pastę TF7 2g żeby smart wskoczył 2
DarkeVo 335 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia No spoko to sobie sprawdzisz, ja jeszcze dla porównania jutro wrzucę lian li sl wireless chce sprawdzić czy będzie ciszej, bo jednak 10 wentyli już robi swoje😅🤣 a pc mam na biurku no nawet szum mnie irytuje😅 1
Send1N 4 153 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Ten cieniutki ring wygląda po prostu pięknie, light wingsa wziąłem w tamtym roku tylko z tego względu ale druga strona wygląda zdecydowanie lepiej i miałem ból bo te wentyle nie są zbyt wydajne... samo śmigło jest mniejsze niż standardowe przez ten gruby ring właśnie Edytowane 2 Sierpnia przez Send1N
DarkeVo 335 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia @Send1N masz już go zamontowane czy dopiero przyjdzie?
Send1N 4 153 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Przyszedl ale leży jeszcze w paczkomacie bo wydmuchałem rano 1.39 promila 10
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Aktualizacja, ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC WHITE 16GB 5
DarkeVo 335 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia @ShaDow_Pro ale bielusieńka🙆 a swoja drogą wysyłałeś 5070ti na gwarancje czy coś i jak sie historia potoczyła?
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) @DarkeVo Miała być rękojmia 14 dniowa, ale sklep x nie wykrył niczego i bej mojej wiedzy wysłał kartę do Zotaca na dodatkową weryfikację. Dzisiaj mija dokładnie miesiąc i w sumie nic nie wiem. Mega pochwała za ziomka co obsługuje tu na forum konto sklepu X, dzięki niemu po interwencji ktoś raczył mi wysłać maila, i tak naprawdę to on załatwił jakiekolwiek info co się dzieje z 5070Ti. Dwa miechy temu RMx Shifta dałem na gwarancję i jego już też nie ma 2 miesiące cyrk na kołach, aż procka zdowrgradowałem bo po ci mi był 9800X3D do 3060 12GB a teraz 5060Ti. Edytowane 4 Sierpnia przez ShaDow_Pro 1
DarkeVo 335 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia @ShaDow_Pro no wspóczuje. Zasilacz to jeszcze pól biedy bo kupi sie drugi no ale gpu to już kupa siana i weż teraz czekaj
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia @DarkeVoDo tego stopnia że już trochę ode chciało się kompa, jak wróci to kumpel ją bierze, się dogadaliśmy, ja już jej nie chce widzieć, dla mnie to już ex 2
MarcoSimone 665 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 2 godziny temu, ShaDow_Pro napisał(a): @DarkeVoDo tego stopnia że już trochę ode chciało się kompa, jak wróci to kumpel ją bierze, się dogadaliśmy, ja już jej nie chce widzieć, dla mnie to już ex Widzę, że nie tylko ja mam akcje z realizacją gw. U mnie dopiero samo PNY się wykazało i wymieniło kartę. Mam wrażenie, że gw jak demokracja, ma wartość marketingową. 1
Rekomendowane odpowiedzi