MJ Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 20 godzin temu, michi93 napisał: Tak z ciekawości MJ na czym słuchasz słuchawki/kolumny etc. ? Jeszcze całkiem niedawno na CAL'ach z przerobionym kabelkiem ale teraz zupełnie standardowo USB - DAC - wzmak - kolumny. W sumie to tymczasowo bo bym chciał wymienić to i owo ale jak zwykle brak kasiwa mnie blokuje. Jak zaczynałem swoją edukację muzyczną to grałem na mono z jakiegoś starego pudła i strasznie się jarałem ...niestety przy mojej skali zainteresowań czasami jest trudno dobrać sprzęt i muszę chodzić na kompromisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi93 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 coś konkretnego na oku na wymianę czy temat rozwojowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Kolejny dobry soundtrak z gierki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jeszcze kozacki jest soundtrack z Crysisa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Heh a mi ostatnio spodobały się pingi od disocrda XD w sensie to jak kt0ś cie oznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Dnia 9.10.2020 o 22:31, michi93 napisał: coś konkretnego na oku na wymianę czy temat rozwojowy ? Niestety temat bolesny z różnych powodów, po pierwsze odtwarzacz CD / wzmak / kolumny wybierane na dużym kompromisie, po drugie brzmienie bardzo na Japońską modłę co nie do końca mi odpowiada. Ostatnia kwestia to funkcjonalność i parametry nieco niższe niż bym sobie tego życzył, co prawda mam już na oku zamienniki ale aż tyle to bym nie chciał wydać. kolumny - Klipsch RP-600M (oferta Heco jest dużo lepsza w rozpiętości przenoszonych częstotliwości lecz okupiona niską efektywnością) CD / wzmak Marantz 6006 (brak wsparcia DSD a max DAC to 24/192, dość często mam pliki 32/192 (WAV) więc buba, no i to typowo Japońskie podejście do brzmienia) ...nie uśmiecha mi się zakup osobnego DSD bo to 1000 + Edytowane 12 Października 2020 przez MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 To druga ścieżka po której ostatnio się kręcę spotify:playlist:2eY1zcvRpk4YSzDqHj9hrK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Solidny przedstawiciel klimatu lat 80'. hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) Już myślałem że to LadyPank W tej chwili słucham Sadao Watanabe ale polecę coś innego, otóż Chihiro Yamanaka, fajny lekki jazz i miła niespodzianka na każdej płycie (zawsze śmiechu kupa jak wtrąca coś klasycznego ale w jazzowym wydaniu). Ostatnia jak do tej pory płyta Rosa jest bardzo fajna i warta przesłuchania Edytowane 18 Października 2020 przez MJ jedna literka wiele zmienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Ja w wolnych chwilach lubię słuchać tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Ponownie Gary hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ech, kiedyś to było: ale skoro Enigma, to nie może zabraknąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 ja choc mieszkam w domu to lubie ten kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 fajna nuta hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dnia 27.10.2020 o 20:56, xXMateoXx320 napisał: fajna nuta hop ...takie to ostatnio w kręgu moich zainteresowań, najważniejsze żeby zejście oscylowało w granicach 20Hz - 35Hz, kobitce wybrałem nauszniki to teraz muszę je wygrzewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 nie wiem czemu ale mi to ciągle po głowie lata w sumie całe playlisty eminema mi w głowie latają A wy co słuchacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Kolejna filmowa nuta hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ale fajna spokojna muzyczka, tak słucham i nawet nie wiem kiedy przeleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Nuta naszego rodaka i kompozytora dużego formatu - śp. W. Kilara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi